Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Primark arriveert in 2023 in verschillende steden in Frankrijk, hier is de lijst

Primark arriveert in 2023 in verschillende steden in Frankrijk, hier is de lijst

Geschreven door Carla Biancarelli

– geplaatst op 08 maart 2023 om 14:30

Goed nieuws voor Primark-fans. Het merk zal in verschillende Franse steden gevestigd worden. daar zijn ze !

Als Action een hit is voor zijn decoratie- of huishoudelijke producten, is Lidl het nummer 1-product in voedsel. Als de Duitse gigant ook een collectie confectiekleding aanbiedt, met name door de samenwerking met voetballer Djibril Cisse, dan is het Primark die de sector domineert. Merkboetieks zijn erg populair in Frankrijk, en ze zijn niet overal te vinden … Integendeel. Aanwezig in grote steden zoals Bordeaux, Lille of Parijs, ontbreekt het in bepaalde gebieden. Als de Ierse keten meer dan 400 winkels opent in de Verenigde Staten en Europa, plant het een aanzienlijke uitbreiding op Franse bodem. Hieronder vindt u een lijst met steden waar binnenkort groepswinkels worden geopend. Te beginnen in Brest, waar de winkel op 21 februari de deuren opende.

Primark is gevestigd in verschillende regio’s van Frankrijk

Primark heeft een winkel van 6.400 m² geopend, inclusief 4.000 m² verkoopruimte, in Brest, Finistère. Het bevindt zich in het winkelcentrum Coat-ar-Gueven. Bovendien heeft de aanwezigheid van het merk in de stad milieubewegingen boos gemaakt. Extinction Rebellion leidde zelfs een vreedzame demonstratie op de dag van de inauguratie. Demonstranten stoppen meer dan 500 bewustmakingsboodschappen in de zakken van de kleding die door het merk wordt verkocht. Maar binnenkort openen andere winkels door het hele land. Zoals Saint-Etienne, in de Loirestreek, in winkelcentrum Centre Deux. De opening is gepland op 3 maart.

READ  Elektriciteit: De staat kan de elektriciteit van Linki-meters deze winter beperken tot 200.000 woningen - 16-10-2023 om 10:52

YouTube

maar dat is niet alles. Primark overweegt een winkel te openen in Normandië, in het winkelcentrum Saint-Sevre in Rouen. Lauren staat ook op de lijst. De Ierse winkel komt in het Auchan winkelcentrum op de Mont-Saint-Martin in Meurthe-et-Moselle. volgens West Frankrijk, is het goedkope merk ook van plan een winkel te openen in Caen, in het winkelcentrum Rives de l’Orne. Andere Franse steden vallen binnen het gezichtsveld van de groep, zoals Nantes en Grenoble. Maar dit is nog niet bevestigd door de zender. Merk op dat Primark al in Parijs, Bordeaux, Lille, Toulouse, Marseille, Lyon, Créteil, Dijon, Straatsburg, Plaisir, Metz, Ivry, Aulnay-sous-Bois, La Valette-du-Var, Cagnes-sur-Mer, Le Havre.