Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spider-Man – No Way Home: de nieuwe show is online beschikbaar + jouw mening!

“Fan-evenement” om de nieuwe trailer voor uit te brengen Spider-Man: Er is geen ruimte voor thuis ? Wat is er meer in Los Angeles, met Grote verrassingen de sleutel? Dit kon maar één ding betekenen… Het formaliseren van de cast van Tobey Maguire en Andrew Garfield, met hun aanwezigheid, voor honderden onhandelbare fans! Eerst. Aan de andere kant is Tom Holland er echt en de sfeer herinnert ons eraan hoe niets Het vervangt geen directe overeenkomsten.

Dus… wat vind je van deze nieuwe trailer die de compositie van de Sinister Six-Minus-One en een groot deel van de structuur van de film onthult? Hoeveel pillen hebben we nodig om te accepteren dat het hele complot is gebaseerd op het mislukken van de spreuk van Doctor Strange? Michelle Jones, zal jij hetzelfde lot ondergaan als Gwen Stacy? En nog belangrijker, wie zijn de personages die dimensies kruisen in het laatste gevecht en waarom vechten Electro en Lizard tegen onzichtbare vijanden (valse vragen)? op jouw theorieën!

ik

ik

Spider-Man: Er is geen ruimte voor thuis Gemaakt door John Watts Het werd uitgebracht in Frankrijk op 15 december 2021, met Tom Holland (Peter Parker/Spiderman), Zendaya (Michelle Jones), Jacob Batalon (Ned-Leeds), Tony Revolori (Flash Thompson), Marisa Tomei (mei Parker), Benedict Cumberbatch (Stephen Vreemd/Doctor Vreemd), Jamie Foxx (Max Dillon / Electro) et al Alfred Molina (Otto Octavius ​​/ Dokter Octopus).

READ  "We leven in een gekke wereld!"