Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kylian Mbappé als koppel? Hij geeft zijn eerste, zeer dunne, verborgen hint aan zijn vriendin

Bloeiend op voetbalvelden, zal Kylian Mbappe ook verliefd zijn. Althans dat suggereerde de Franse international in een interview met Téléfoot, hij is familie van Emma Smit.

De paparazzi hadden hun doelwit aangegeven op de tribunes van het Parc des Princes, en er was geen spoor van te zienEmma Smit. De dochter van David Hallyday en Estelle Lefebure was niet aanwezig bij de verlengingen van het veld voor het kwartet Kylian Mbappé tegen Kazachstan op zaterdag 13 november.

Gedurende enkele weken, de voetballer en de jonge vrouw Het kan ermee in de buurt komen. De 24-jarige actrice, die in de serie verscheen Morgen is van onsHij was ook in het Parc des Princes naast de speler op 29 oktober, tijdens de wedstrijd Paris Saint-Germain tegen Lille, waar Kylian Mbappé niet kon deelnemen vanwege een oor-, neus- en keelblessure.

Tips van Kylian Mbappé en Emma Smit

Maar als ze allebei graag conservatief blijven, vooral op sociale netwerken, zullen ze Laat gerust wat aanwijzingen achter. In een interview met Téléfoot op zondag 14 november legde Kylian Mbappé zijn indrukwekkende vorm op dit moment uit, grotendeels te danken aan zijn huidige persoonlijke situatie, zegt hij. “Ik ben ook veel gelukkiger in mijn persoonlijke leven en dat gebeurt ook. Dit is het belangrijkste en helpt om geweldige prestaties te bereiken “Hij legde uit. Een dunne verhulde verwijzing naar haar liefdesverhaal.

En om dit mysterie bij te houden, plaatste Emma Smit ook een bericht op sociale netwerken dat boekdelen spreekt: “We weten tegenwoordig alles over iedereen, dus ik hou sommige dingen voorlopig liever privé, en mijn liefdesleven is er een vanDe twee tortelduifjes zouden elkaar in februari 2019 ontmoeten, tijdens het feest dat op Neymars verjaardag werd georganiseerd.

READ  Albert Monaco: My Watchful Dad met Gabriella en Jack bij de Grand Prix van Monaco

downloadtool

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen