Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote gezinnen, leven in XXL: de kandidaat is de neef van een muziekster

Op 11 oktober heeft het team Geweldige gezinnen, leven in XXL Het groeide met de komst van Romero. Deze nieuwe stam, afkomstig uit de Bouches-du-Rhone, bestaat uit vaders Suaad (36 jaar oud) en Mario (38 jaar oud) en hun vijf kinderen, Rachel, 20 jaar, Palm, 15 jaar, Mario, 12 jaar oud, LeningEindelijk 6 jaar Isaac4 en een half jaar. Maar hun families zijn eigenlijk veel groter dan dat. In feite, Papa Mario vooral van zigeunergemeenschap die veel familieleden heeft. De houder van het recyclingcentrum is vooral de neef van een grote muziekster, namelijk: Mario Reyes.

Dit is de gitarist van de beroemde band Gypsy Kings door Andre ReyBC (zoon van oprichter Jose Reyes). “Hij is kunstenaar en muzikant. Hij is een sologitarist die in deze grote groep speelt. Het is zo goed dat het over de hele wereld is geweest. Het is erg makkelijk. Ik beschouw hem als mijn oudere broer‘, zei Mario Romero tijdens een interview met Vrijetijds-tv. Met deze “grote broer” slaagde hij er zelfs in om deel te nemen aan de festiviteiten, tijdens hun tournee door Dubai afgelopen februari. “Hij wist dat ik ervan droomde om achter de schermen van een groot concert te gaan. Ze nodigden me uit om naar Dubai te komen om deze droom te vervullen in hun operashow. Het was een prachtig cadeau. Ik was gelukkig. Ik werd er echt blij van‘ gaf hij met plezier toe.

Bedenk dat de Gipsy Kings uit twee ouderfamilies bestaan: Baliardo en Reyes, respectievelijk uit Montpellier en Arles. Samen dekken ze wereldberoemde titels Bamboglio, vlieg waar Djobi Djoba Het gebeurt al jaren over de hele wereld.

READ  Clara Morgan, in de auto, onthult haar gekke decolleté, met het risico chauffeurs te verbazen