Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Probeer productierichtlijn”: Cecil (Love Pre-2021) doet nieuwe ontdekkingen

Een van de berichten van Cecil Op Instagram bleef het niet onopgemerkt. Omdat sommigen zijn woorden verkeerd hebben geïnterpreteerd, is Franks rivaal in… Liefde in de wei 2021 (M6) wilde een eenvoudige verduidelijking geven.

Op zondag 14 november wilde de deelnemer in vergelijking met Line Renaud weten dat ze had geleerd “nee” te zeggen als ze daar de drang toe voelde. De kracht van het personage dat ze gebruikte tijdens haar avontuur in de show Kennis. “Nou ja, die verstoorde productie in ieder geval. (…) Je wilt niet meer terug, hij huilt constant… Ah nee. Heb je zijn sms ontvangen? Ja… Wil je niet terug? Uh nee.. wil je niet met hem praten terwijl we aan het filmen zijn? Hallo”Ik schreef in het bijzonder. En om te specificeren dat ze zichzelf niet meer dan de rede wil blootgeven.

Maar na het lezen van enkele opmerkingen of artikelen, wilde de voormalige concurrent van Anne-Lise een nieuwe post vrijgeven om de situatie te verduidelijken. Nadat ze duidelijk had gemaakt dat ze de definitieve balans niet openbaar had gemaakt, in tegenstelling tot wat sommigen denken, bevestigde Cecile nogmaals dat ze negatief had gereageerd op een aantal productieverzoeken. “Ja, de productie probeerde me te begeleiden, maar altijd vriendelijk Omdat het bewijs dat je ziet bij ons leefde! Net als jij wilden ze niet dat ik zo vroeg wegging en vonden het jammer om twee ongelukkige mensen alleen te zien. Ze respecteerden mijn beslissingZe schreef: “De productie en de journalisten die hen vergezelden zijn er altijd geweest.”heel menselijk” En Hij wilde maar één ding: die liefde winnen.

De montage is nodig om uit alle beelden te kiezen en het is frustrerend voor ons…Ik ben het eens met Frank en de andere mensen die bij de verblijven betrokken zijn geweest. Sommigen doen het goed qua karakter en houding en sommigen sterven meer. Het is een show die mensen in staat stelt liefde te vinden en anderen laat groeienZe concludeerde.

READ  Harry: Het grote dilemma waarmee hij wordt geconfronteerd na de begrafenis van Prins Philip