Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marvel, Disney, Star Wars … de echte nieuwigheden van Disney + Day

Tijdens Disney + Day kondigde het platform met grote oren een hele reeks aankomende shows aan. Maar slechts een paar echte nieuwigheden. Laten we nog even teruggaan naar deze paar films en series.

We hebben r . gemaaktEen korte samenvatting van de Disney + advertenties Vrijdag 12 november, maar laten we het echte nieuws op Disney+ Day eens nader bekijken. Verschillende programma’s waren een jaar geleden al onthuld tijdens de eerste verjaardag van het platform, en andere werden het hele jaar door genoemd, zonder meer te weten. Zoals je zult zien, zijn de meeste nieuwe dingen te vinden in Marvel en Disney.

Aan de kant van Marvel

Spider-Man: Year One

Misschien wel het meest nieuwsgierig naar het evenement is dat deze animatieserie de avonturen van Peter Parker zal bekijken voordat hij door Iron Man wordt gerekruteerd voor de film. Captain America: Burgeroorlog. Dus we zullen de jonge Spider-Man volgen tijdens zijn eerste jaar op de universiteit, en misschien zijn grote verantwoordelijkheden als opkomende superheld en zijn activiteiten als opkomende superheld aanpakken. adolescentie De klassieker, gebaseerd op de tortelduifjes en laatkomers. Kortom, pure Spidey.

X-Men 97

Een van de meest interessante advertenties over dit onderwerp In de rij Een beetje mager, het is een ontwikkeling, voor het jaar 2023, voor een vijfde seizoen van de animatieserie X-Men uit de jaren 90. Er is geen reboot in zicht, maar een echt vervolg dat precies verder gaat waar het was gebleven van het origineel. In de tussentijd kun je de eerste twee seizoenen al bekijken op Disney+.

geluidsecho

We wisten al dat dit personage in de komende Marvel-serie zou verschijnen, haak (uitgebracht op 24 november), maar dan heeft Echo recht op zijn eigen epos. Dit personage wordt gespeeld door actrice Alaqua Cox, Maya Lopez, die bekend is bij fans van de held Daredevil. Dit is een jonge, dove Amerikaanse Native American die in de strips werd opgevoed door de kwaadaardige Kingpin (briljant vereeuwigd door Vincent D’Onofrio in de Netflix-serie gewijd aan Matt Murdock). Onder haar krachten zou ze de bewegingen van andere helden perfect kunnen simuleren.

Agatha: Pete Harkness

Na het kritische succes van WandaVisionMarvel kon het niet laten om een ​​episodisch item te verzamelen. Het draait om Agatha Harkness, de gemene beulheks Wanda Maximoff in de originele serie. We zullen Catherine Hahn in de huid van het personage vinden, waarschijnlijk vóór de gebeurtenissen die haar op het pad naar de Scarlet Witch brachten.

verwonder je over zombies

Absoluut erg geïnspireerd door de zombie-aflevering in wat alsMarvel Designs zal de benchmark een beetje meer pushen door de strips aan te passen als een animatieserie verwonder je over zombies. Er is nog niet veel bekend over dit logo, behalve een volledig nieuw exemplaar.

Gemaakt in Disney

Zootopie +

Afgezien van de visuele en de release gepland voor 2022, is er weinig informatie gefilterd over deze reeks korte films die zich afspelen in de filmwereld. Zoopie, die in detail verschillende brieven van de laatste moeten volgen.

Tiana (Functietitel)

Na het succes van de film De prinses en de Kikker In 2009 nodigde Disney ons opnieuw uit om Tiana te volgen, onze speelfilmheldin die nu ster van een animatieserie en muzikant is. De plot zal naar verwachting plaatsvinden buiten New Orleans in de jaren 1920, tot ziens in 2023 voor meer informatie.

Auto’s op de weg

Sindsdien zijn we afgestapt van pure Disney auto’s Het is een innovatie van Pixar. Een project rond de avonturen van Bliksem McQueen werd vorig jaar al genoemd, maar nu weten we meer. Owen Wilson en Larry the Cable Guy zullen hun stem geven voor de belangrijkste voertuigen in de originele release, in een animatieserie die onze robotpersonages weg moet halen uit Radiator Springs, als we de eerste mogen geloven. kunstwerken.

Tic en tac, de bewakers van gevaar

The Adventures of Intrepid Squirrels keert terug met een speelfilm die real-world settings combineert met geanimeerde karakters die uitkomen in 2022 en de plot van de tekenfilm uit de jaren 80. De film wordt geregisseerd door Akiva Shaffer, samen met een andere vriend van eenzaam eiland au casting vocals, Andy Samberg.

De Spiderwick Chronicles

De cyclus van kinderromans, ondertekend door Holly Black en Tony DiTerlizzi, werd al in 2008 als speelfilm verfilmd en komt in aanmerking voor een nieuwe lezing, dit keer in een reeks. Een formaat dat zich beter zou moeten lenen om de vijf delen van deze sage te kopiëren.

Waar zijn Lando en Rudy?

Er zijn echter nog veel projecten in behandeling, die vorig jaar werden aangekondigd maar sindsdien zelden werden genoemd. We denken vooral aan Star Wars-shows zoals de assistent, zal er eerder een intergalactisch onderzoek plaatsvinden spookgevaar, of de serie rond het karakter van Lando Calrissian. Aan de andere kant, de serie Rangers van de Nieuwe Republiek Het lijkt te zijn opgeschort door Disney na de controverse rond Gina Carino, die het voortouw zou nemen bij het selecteren van deze subshow uit De Mandaloriaan.