Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netflix onthult de geheimen van zijn succes met een nieuwe site

Netflix heeft zijn nieuwe site onthuld, waarmee je de ranglijst van de meest populaire producten kunt vinden.

Netflix is ​​niet het type om de resultaten van films en speelfilms te delen. Het platform houdt zijn personages angstvallig vast, zelfs als ze er af en toe in passen om hun ranglijst voor de meest populaire films te onthullen. na beoordeling hoe het te berekenen, dat meer representatief wil zijn voor de interesse van gebruikers in zijn producties, wordt gelanceerd door het bedrijf Plaats Wat op de tiende plaats staat, in plaats van het aantal accounts dat het lezen van de titel heeft gelanceerd, geeft Netflix nu om urenlang kijken. Ze legt uit:

Betrokkenheid gemeten aan de hand van het aantal bekeken uren is een betere indicator voor het algehele succes van de titels en de tevredenheid van de leden.

Net als bij deze regeling geeft Netflix ook wat informatie over het aantal uren dat elke productie werd bekeken. Het gaat om alle producten, of ze nu origineel zijn of niet. De rode kleur bepaalt echter de aanwezigheid van “Ongeveer tot 10.000 om rekening te houden met fluctuaties in internetconnectiviteit over de hele wereld.” Merk op dat alle titels in de wereldwijde ranglijst zijn gerangschikt op basis van de nummers van de eerste 28 dagen van hun beschikbaarheid.

rode bulletin hit

Het is niet verwonderlijk dat de nieuwe film met in de hoofdrollen Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson wonderen verrichtte. Deze strip, Critici waarderen het niet echtEr is al meer dan 148 miljoen uur naar gekeken. Voor haar eerste week klom ze naar nummer één in de ranglijst. Daarachter de romantische komedie schat Wie staat op de tweede plaats op kop? Het hardst vielen ze. dan vinden we leger van dieven En Kerstman Retourneren.

Arcane maakt emulators

klein juweeltje van animatie, mysterieus ontmoette zijn fans. Fans van videogamelicenties of niet, toeschouwers lijken de rit die Riot Games heeft geboden zeer te waarderen. De eerste zes afleveringen bezetten de tweede plaats in de wekelijkse ranglijst (34 miljoen uur). Narcos: Mexico Seizoen 3 neemt toch de eerste plaats in. dan is het Jij bent : Seizoen 3 dat op de derde plaats staat, net voor de miniserie hulp in de huishouding, die zich aan de voet van het platform bevindt.

READ  Anne Romanoff is uit Europa 1, de golf van vertrek zet zich voort