Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nolwenn Leroy heeft nog steeds contact met een geweldige Amerikaanse zangeres na hun sterrenacademieduo

Terugkerend naar de voorkant van het podium met zijn achtste album, “La Cavale”, eert Nolwenn Leroy zijn gymgenoot, Arnaud Clément, en hun zoon, Marin. Een album geschreven in vier handen met Benjamin Beaulay en zijn geboorteland Bretagne bestaat nog steeds. Wie 19 jaar geleden ‘Star Academy’ won, heeft een lange weg afgelegd sinds hij in de TF1-lijn kwam.

De mooie Breton is nu trots op haar carrière en vertelde France Bleu: “Het moeilijkste voor een artiest is om voor de lange termijn te blijven (…) Toen ik begon, gaven we niet veel aan mijn huid.”

Tijdens zijn deelname aan de “Star Academy” kon Noluwen Leroy, net als zijn vrienden, een duet zingen met vele Franse en internationale sterren. Dus de jonge vrouw in de “Vragenbox” van het kanaal + geboeid om constant in contact te zijn met zanger Lionel Richie: “Hij sms’t me soms en elke keer zeg ik tegen mezelf: ‘Maar wat doet hij nu?’ Hoe zou Lionel Richie over jou denken? Op een gegeven moment zei hij tegen zichzelf: “Hier! Hoe gaat het met Nolwenn?” Het is gek om dat tegen jezelf te zeggen, elke keer dat ik het niet begrijp, zeg ik tegen mezelf: “Hij wil van me horen, hij herinnert zich me zelfs.” Het is een les, een professionele les voor Lionel Ritchie! “

Het is een les naar de hel! Nolwenn Leroy herkende een deel van haar succes in de show en nam op 6 november deel aan de special die de 20e verjaardag van de show vierde. Een kans voor haar om haar voormalige klasgenoten te vinden. Ontroerend moment voor een jonge moeder: “Niet het type om te huilen op tv, ik hou er niet van om zo’n show te doen. Maar ik kan je vertellen dat ik me liet overweldigen door mijn gevoelens.” Ze vertelde PureCharts.

READ  Schede en swingjurk: Sophie Marceau's "Boom" op de trappen van het filmfestival van Cannes