Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Touche Pas à Mon Poste: Ilan is beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarige, sprekend

Gisteren op de set van Touche Pas à Mon Poste kwam Alex getuigen om te praten over deze video waarin een reality-tv-kandidaat naar verluidt een minderjarige seksueel zou hebben misbruikt. Vanavond, Cyrillus Hanouna En zijn team begroette Illan… Sinds Alix ons in een exclusief interview over deze video heeft verteld, is Illan het doelwit geweest van sociale netwerken. Hij hoeft zich echter nergens voor te schamen. Beweert dat deze video niet bestaat! Ja, er moeten video’s zijn geweest waarin hij plezier had met meisjes, maar hij heeft niemand seksueel misbruikt. Hij daagt elke blogger uit om deze video te publiceren.. hij is ervan overtuigd dat het niet bestaat, want hij is kalm!

Deze video bestaat niet. Ik heb dit nog nooit in mijn leven gedaan!

“Deze video bestaat niet. Ik heb dat nog nooit in mijn leven gedaan! Het is gefilmd of niet zo duidelijk (..) Ik had een oude vriend genaamd Sebastien Dubois. Ik was boos op deze man, hij wilde me pijn doen , ging hij Alex vertellen dat ik in een video zit. Ik doe dit en dat. Als er een video was die toch werd getoond, viel ik iemand fysiek aan. Als hij nu video’s liet zien van hen lachend met kleine meisjes, was iedereen het ermee eens. Er waren geen minderjarigen.”zei Ilan.

READ  Justitie verwerpt het verzoek om zijn vader de rol van "Coutotor" te ontnemen

Tijdens de show onthulde Elan ook dat hij een klacht had ingediend wegens laster, cyberpesten en aanzetten tot haat. Hij wijst er ook op dat, aangezien hij ergens van wordt verdacht, zijn familie op hun slechtst is. Hij is ook niet op zijn best. Maar hij hoopt dat het recht zijn werk zal doen en dat de waarheid zo snel mogelijk zal terugkeren! trouwens, Nabil zei dat hij werd bedreigd door Ilan Die laatste ontkende ook alles deze avond!