Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spelers uit de oorlogszone juichen over de weersomstandigheden in Verdansk

Aan het eind van hun verstand, mijn spelers Oorlogsgebied De ontwikkelaars werd gevraagd om het weer in de game aan te passen, waarbij ze beweerden dat het hun gameplay ernstig beïnvloedde en het al geruime tijd had.

Vanaf het begin heeft Warzone ongetwijfeld succes gehad. Helaas werd het beeld beetje bij beetje verduisterd door enkele wolken.

Naast de grillige definitie bevat de alomtegenwoordigheid van valsspelers en bugs in overvloed een aantal problemen die het avontuur van spelers regelmatig belemmeren.

Activision

Routekaart voor de nieuwe actieheld uit de jaren 80

In feite staan ​​spelers niet altijd positief tegenover ontwikkelaarsinitiatieven, vooral als ze uiteindelijk meer problemen veroorzaken dan wat dan ook. De nieuwe release van Verdansk verdeelt bijvoorbeeld nog steeds spelers.

Hoewel een aantal spelers blij was om een ​​nieuwe versie van Verdansk te ontdekken, waren de meesten verbijsterd door de visuele veranderingen die waren aangebracht in de beroemde map van Warzone. Bovendien zijn veel spelers niet blij met het weer.

Een ritueel dat zich blijft verdelen onder de spelers in het oorlogsgebied

Omdat de Verdansk 84 over het algemeen erg zonnig is, hebben sommige spelers gezegd dat het schieten ervan vaak erg moeilijk kan zijn. Beetje bij beetje worden er meer stemmen verheven Op Reddit Ontwikkelaars verplichten om het weer in Verdansk permanent te veranderen.

Spelers uit de oorlogszone juichen over de weersomstandigheden in Verdansk
Activision

Soms is het moeilijk om je omgeving goed waar te nemen in Verdansk 84

De meeste spelers klagen over de zon die hen in bepaalde gebieden verblindt, en sommigen aarzelen niet om te beweren dat het probleem is ontstaan ​​sinds de lancering van Warzone en dat de komst van Verdansk 84 de situatie alleen maar erger heeft gemaakt.

READ  Hij hoorde voor het eerst achtergrondgeluid uit het universum

Vervolgens drongen sommige spelers er bij ontwikkelaars op aan om de helderheid aan te passen, terwijl andere spelers stelden voor om de positie in elke wedstrijd te veranderen, zodat het effect niet altijd hetzelfde was.

Raven Software heeft het nog niet gehad over problemen met schittering door de zon, maar aangezien het een grote verscheidenheid aan mensen lijkt te treffen, zou het niet verrassend zijn als ze op gamers zouden reageren.

Helaas zal het oplossen van dit probleem geen gemakkelijke taak zijn gezien het verwachte realisme van een battle royale.

Misschien is de eenvoudigste oplossing om het weer troebeler te maken, maar dit kan ook zichtproblemen veroorzaken.