Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontdek 20 jaar na de lancering van de console een paasei op Xbox! | Xbox One

Terwijl Microsoft zojuist een dynamisch thema heeft uitgebracht ter ere van de eerste Xbox op de Xbox Series X en S, werd een paasei ontdekt dat twintig jaar lang verborgen was op de eerste console van Microsoft!

Een eerbetoon aan de ontwikkelaars van het eerste Xbox Dashboard

Het is een anonieme ontwikkelaar die aan de eerste Xbox werkte en besloot de lont te verkopen door middel van rapportage Kotaku Een truc om deze knipoog te ontdekken die verborgen is door de ontwikkelaars in het hart van het dashboard van de eerste Xbox. De ontwikkelaar heeft onthuld hoe hij toegang kan krijgen tot dit goed bewaarde geheim, wat een nieuw kredietscherm oplevert.

Ik besloot dit nu te delen, aangezien het 20 jaar geleden is, en ik dacht dat het cool zou zijn voor mensen om te weten dat het echt zo is. Ik weet dat veel sites dit graag willen volgen en niet iedereen op deze lijst is meer bij Microsoft. Ik dacht ook dat als ik het nu niet zou doen, het waarschijnlijk nooit zou gebeuren. Het was zo lang geleden dat ik me de truc niet eens meer kon herinneren! Ik moest een Xbox aansluiten en verschillende dingen proberen om zeker te zijn.

Dit verborgen kredietscherm is een eerbetoon aan de ontwikkelaars die aan de eerste Xbox-console hebben gewerkt: Victor Blanco, Sakvung Chanpai, Bradford Christian en Jim Helm. Het proces is vergelijkbaar met het “Easter egg” -proces, dat bestaat uit het versnipperen van een album door het “Eggsβox” te noemen, dat ook een kredietscherm weergeeft.

READ  Wetenschappers hebben een zeer mysterieus zonnestelsel ontdekt

Hoe Xbox Easter Egg te spelen met behulp van het ontwikkelaarstegoedscherm

  • Ga naar Xbox-instellingen
  • Ga naar Systeeminformatie
  • Ga naar “muziek”
  • Plaats een audio-cd
  • Kies in het audio-cd-scherm “Kopiëren”, vervolgens nogmaals “Kopiëren” en vervolgens “Nieuwe audioclip”
  • Verwijder de standaard titel van de audiotrack en verander deze in (zonder aanhalingstekens) “Timmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!”. Het is een kwestie van de letter y 26 keer invoeren, dat wil zeggen, alle velden invullen en de laatste vervangen door een uitroepteken.
  • Wacht tot de schijf is gebrand
  • Als het uitpakken is voltooid, gaat u terug naar het hoofdmenu
  • Selecteer “Instellingen” en vervolgens “Systeeminformatie”
  • Een nieuw scherm zou nu moeten verschijnen in de Member Developer List Xbox Dashboard-team.

Seamus Blakely, Een van de oprichters van het Xbox-project, had een paar jaar geleden vastgesteld dat nog een paasei in verband met de start van de eerste Xbox nog ontdekt moest worden. Naar alle waarschijnlijkheid zal het niet de groene animatie zijn die we in realtime zien, in plaats van een video. Dus de puzzel blijft voorlopig onopgelost, terwijl sommige Xbox-spelers dit mysterie nog steeds proberen te ontrafelen.

https://www.youtube.com/watch?v=aZHK-9_0PNc