Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dwayne Johnson onthult zijn eerste kostuumfoto

Uitvoer van Zwarte Adam Ze maakt goede vorderingen en hoofdrolspeler Dwayne Johnson bracht zijn eerste kostuumfoto uit.

Dwayne Johnson was nauw betrokken bij de ontwikkeling van een film die aan hem was opgedragen Zwarte Adam Het is nu een decennium geleden, maar het project heeft veel tegenslagen gekend sinds hij officieel voor de rol werd gecast in 2014. Hij zou in de film te zien zijn. Shazam! In 2019 Warner besloot uiteindelijk om de personages twee aparte films te geven om ze meer ruimte te geven. Zwarte Adam Het moet dus nog een stap verder worden gefotografeerd voordat Covid zijn neus daar komt steken.

Sindsdien lijkt het goed te gaan, met Concept visuals Onthuld op DC FanDome, Volledig gieten En vorige maand begon een fotosessie, Nee Dwayne Johnson Hij besloot zijn eerste kostuumfoto met ons te delen op zijn Instagram-account.

Nou, we zien niet veel, en zoals gebruikelijk bij de eerste foto’s, moet je echt naar een paar details staren. Een snelle blik op de laarzen en knieën laat ons nog steeds zien dat het personage volledig pantser lijkt te dragen, wat een zeer nauwkeurige blik is op de eerder uitgebrachte foto’s. Dwayne Johnson is de laatste tijd zo actief op sociale media dat hij veel heeft gecommuniceerd over een superheldenkostuum, wat aangeeft dat hij zeer binnenkort full-light kleding zou moeten dragen.

Tekenen om niet te bedriegen en impliceren dat op dit moment alles goed gaat aan de productiekant … Daarom de zwarte Adam Jaume Colette Serra Het zou op 27 juli 2022 in Frankrijk moeten worden uitgebracht.

READ  LoL: Riot schorst een medewerker nadat hij 20 keer achter elkaar de slechtste held van het spel heeft gebruikt.