Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google-services zijn terug

Nu los van Huawei, kan het merk Honor Google-services aanbieden op zijn nieuwe smartphones.

Eer

Toen ze een neef was van Huawei, moest het merk Honor helaas de dupe worden van de problemen van Huawei en in het bijzonder Blokkeer Google Play-services op hun smartphones. Om de breuk de laatste tijd te beperken, heeft Honor de Begin 2021 volledig onafhankelijk van Huawei. Sindsdien bereidt het merk zich voor op een comeback Vooral in Frankrijk In een poging zijn positie als jong populair merk te herwinnen.

We hebben het over smartphones Dat zou beter zijn dan Huawei En terugkomen Gretig wachten op Google-services, Vooral Play Store.

Het eren van Duitsland bevestigt categorisch

De comeback van het merk nadert. In Duitsland is Honor begonnen met de lancering van zijn “Honor 50 Series” -lijn, die naar verwachting de Snapdragon 778 5G zal gebruiken. De nieuw onthulde SoC is veelbelovend Verbeterde beeldkwaliteit voor smartphones uit het middensegment.

Ik kijk uit naar onze nieuwe vlaggenschipserie # honor50seriesGebaseerd op het nieuwste mobiele platform Snapdragon 778G 5G! pic.twitter.com/F40Mcf2Pg4

HonorDE (HonorDuitsland) 21 mei 2021

In reactie op de intimidatie stelde een gebruiker een vraag over de terugkeer van Google-services. Het officiële Twitter-account van Duitsland eren was heel duidelijk: “ Ja, dat kunnen we bevestigen », Zullen Google-services worden geïntegreerd in toekomstige Honor-smartphones. Duidelijke en laatste nieuwe controle.

Het account maakt van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen van nog twee dingen, meer verrassingen wachten op fans van het merk en Honor zal de hele zomer terugkomen. “De zomer wordt van ons” bevestigt het verhaal van het merk ten stelligste.

READ  Er worden aantrekkelijke nieuwe graphics geïntroduceerd in Pokémon Go