Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spartacus-gerucht: Sony zal volgende week de fusie van PlayStation Plus en PS Now formaliseren

Terwijl de de computer/Xbox Game Pass Karton aan de zijkant van het huis MicrosoftEn de Sony nog steeds aanwezig PlayStation Pluswaardoor je online kunt spelen en elke maand een paar, niet altijd aantrekkelijke, games kunt krijgen. dienst om te voltooien Playstation nuom via een maandabonnement een grote catalogus te streamen.

het samenvoegen van de twee diensten, Sony zal het equivalent hebben van speelhalEn dit is wat hij ermee wil doen Spartacus, waar hij het een paar maanden geleden over had. Het enige verschil, het exclusieve Speel station Het zal niet worden opgenomen bij de lancering. Abonnementsformaten BasisEn de aanvullend En de excellent Recent gelektEn de Japanse fabrikant lijkt vooruit te gaan.

Volgens de informatie ontvangen van BloombergEn de Interactief entertainment van Sony Zal de nieuwe abonnementsservice volgende week formaliseren. aanval om tegen te gaan speelhal Van Microsoft Met een grote catalogus van vrij recente games, inclusief toegang tot online multiplayer natuurlijk, die dus gemixt kan worden PS + En de PS nuEn de zonder exclusiviteit Eerste dag. En alleen deze kleine details stellen ons niet in staat om te vergelijken Spartacus naar speelhalWat een enorm succes is geworden dankzij de aanwezigheid van games AAA Zoals Forza Horizon 5 waar oneindige uitstraling als ze eenmaal weg zijn.

Natuurlijk heeft dit alles nog een beetje zout nodig. Sony Hij reageerde niet op deze informatie, maar als dit waar is, moet de fabrikant zich actief voorbereiden op de aankondiging, die in de komende dagen zou kunnen gebeuren. In de tussentijd kun je altijd bestanden vinden kaarten NHP Op Amazone.

READ  Nintendo hoopt eindelijk het Joy-Con Drift-probleem op te lossen

Lees ook: Spartacus: Phil Spencer (Xbox) is niet bang voor de PlayStation Plus en Now bij Sony-fusie

MiniatuureditorClint 008
Auteur – examinator