Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Code Shift Wonderlands: geldige codelijst, ontvang gratis legendes

Wonderland Tour: gebouwen, seizoenen, transformatiecodes… De complete gids

Code Shift Wonderlands: geldige codelijst, ontvang gratis legendes

Bijwerken

door
Lloyd

Loot is alles in Borderlands en Tiny Tina Wonderlands is geen uitzondering. Dankzij de Gearbox Shift-codes kunnen spelers skeletsleutels herstellen die een kist openen die noodzakelijkerwijs legendarische uitrusting bevat. We maken de lijst voor u, die regelmatig wordt bijgewerkt.

Wil je een hele goede gratis buit? Dan moet je geïnteresseerd zijn in Tiny Tina’s Wonderland Transformation Symbols. Dankzij hen kun je de lopers voor gebruik rechtstreeks in de kist in het centrum van de hoofdstad Burninghoof verzamelen. Maar voordat je de kostbare buit kunt krijgen, moet je naar de beroemde stad gaan, waarvoor je twee of drie uur moet spelen voordat je er bent. Vervolgens raden we u aan dit artikel te bekijken waarin alle Shift-symbolen worden vermeld die op het netwerk circuleren.

opmerking : Vergeet niet om dit artikel als bladwijzer te markeren, het moet vrij regelmatig worden bijgewerkt, afhankelijk van de distributie van codes. Als we iets hebben gemist, laat het ons dan weten in het opmerkingengedeelte.

De terugkeer van de beroemde Gearbox Shift-codes, bekend bij Borderlands-spelers: het systeem blijft hetzelfde in Tiny Tina Wonderlands, maar laten we in deze korte handleiding eens kijken hoe het werkt voor nieuwkomers.

Lijst met geldige dienstcodes

De pictogrammen die u hieronder vindt, zijn door ons getest en goedgekeurd. De lijst wordt bijgewerkt naarmate de populaire Shift-codes door Gearbox op hun netwerken en overal op het netwerk worden gepubliceerd. Houd er rekening mee dat sommige codes na een bepaalde tijd ongeldig worden, terwijl andere soms beperkt zijn tot alleen bepaalde media.

READ  Forza Horizon 6 is officieel in ontwikkeling, Playground heeft | Xbox One

Ploegcodes

  • 1 structurele sleutel: JBRTT-BZH6F-CC3W5-3TTTB-XB9HH (eindigt 31 maart)
  • 1 structurele sleutel: B36T3-KSZ6F-K5TKK-JJ3B3-B6B3J (Verloopt op 28 maart om 06:00 uur)