Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rockstar Games kondigt GTA+-abonnement op GTA Online aan – Nieuws

Dit vergelijkbare abonnement op Club of Fornite is beschikbaar vanaf 29 maart en kan op elk moment natuurlijk worden opgezegd. Het geeft toegang tot tal van voordelen, te beginnen met een maandelijkse overschrijving van $ 500.000 GTA naar een Maze Bank-account voor alle abonnees. Dit maakt het gemakkelijk om onroerend goed in het Los Santos-gebied te kopen en zo game-updates of speciale voertuigaanpassingen te ontgrendelen. Leden zullen ook genieten van exclusieve kortingen en bonusinkomsten in GTA$ en RP.

Elke maand biedt GTA + een nieuwe set exclusieve beloningen aan abonnees. Bezoek gewoon Legendary Motorsport, Hao’s Special Works, Maze Bank Foreclosures, DockTease of andere winkels die beschikbaar zijn via de GTA Online-webbrowser om het op te halen voordat het verloopt‘, hij legt uit communicatie Van Rockstar Games.

Indien nodig om aan te tonen dat Rockstar Games van plan is te blijven leveren GTA Online Zoals op de eerste dag in afwachting van het verschijnen van GTA 6, zou de aankondiging van dit abonnement een duidelijk antwoord moeten geven. In detail is hier een lijst met voordelen die GTA +-abonnees zullen genieten tijdens de eerste maand van service, van 29 maart tot 27 april:

  • $ 500.000 GTA wordt automatisch bijgeschreven op uw Maze Bank-account.
  • De Principe Deveste Eight, evenals een verbetering ten opzichte van Hao’s Special Works voordat het beschikbaar was voor verkoop aan de rest van de spelers, Delirious Orange en Bug CMYK-modi.
  • De autowerkplaats in La Mesa, waar je veel updates van het spel Tuning in Los Santos kunt ervaren. Bestaande eigenaren van autowinkels kunnen hun bedrijf zonder extra kosten naar La Mesa verhuizen.
  • Doe afstand van de lidmaatschapskaart van de LS autoshow. Bestaande LS Auto Show-leden die GTA+-abonnees zijn, ontvangen tijdens dit evenement een GTA-terugbetaling van $ 50.000.
  • Jachteigenaren kunnen hun game zonder extra kosten omtoveren tot een luxe Aquarius-jacht.
  • Het Gusset-T-shirt, sweatshirt en Broker Prolaps-short die automatisch aan je garderobe wordt toegevoegd.
  • Röntgenpatroon van Mammoth Avenger, HVY APC en TM-02 Khanjali.
  • De GTA $ & RP-trilogie bij Hao’s Special Works-race-evenementen.
  • Vergroot de reputatie van de autoshow in straatrace-evenementen.
READ  Een man kan de grootte van zijn pupillen op verzoek veranderen en dit is nieuw