Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spaanse Letizia: Gevoelige geruchten en ontkenning … haar zeer moeilijke integratie in de koninklijke familie

Elke officiële verschijning van de koningin Letizia uit Spanje Een lust voor het oog. Bij het aanbreken van haar vijftigste verjaardag – ze zal in september dit jaar vieren – voert de voormalige journalist de haar toevertrouwde taken met prestige, verfijning en elegantie uit. Maar de missie was een paar jaar geleden verre van winnen, zoals blijkt uit de nieuwe aflevering van de serie Los Bourbones, uitgezonden op Atresplayer. Vind ik leuk de kroon, belicht het programma de grijze gebieden van de koninklijke clan van Spanje, in het bijzonder de komst van Leticia binnen de kroon. We zijn ver verwijderd van een romantische roman.

Zijn glimlach verscheen onder alle omstandigheden en verborg een duistere waarheid. Toen hij zag dat zijn zoon Felipe verliefd werd op Letizia, die al gescheiden was en die door vakbondsmensen, communisten of journalisten die dicht bij hem stonden hem zoveel angst dreigden te veroorzaken, was Juan Carlos, die toen soeverein was vóór zijn troonsafstand, niet blij. Dus de laatste vocht een meedogenloze strijd om degene die niettemin het hart van zijn zoon had veranderd, ten val te brengen.

Voor de koning is Letizia ongetwijfeld een bron van problemen die koste wat kost moet worden omvergeworpen. Daarom vroeg hij de geheime diensten om een ​​geheim dossier voor het meisje op te stellen. Hij ontdekt privé dat een man een foto van haar heeft gemaakt toplessdeze dagelijkse mail hebben geopenbaard. Dan komen er geruchten over een miskraam en drugsmisbruik die de reputatie van Leticia binnen de koninklijke familie ondermijnen. Het enige sleutelwoord voor de geïnteresseerde: er goed uitzien en koste wat kost het liefdespad voortzetten.

Deze belemmeringen dragen bij aan het wantrouwen van andere familieleden, koningin Sofia en de Infanta’s van Elena en Christina, maar verhinderen niet de verbintenis van Leticia en Felipe op 22 mei 2004. De sfeer was in dergelijke omstandigheden niet echt top, maar wie kan het schelen. De voormalige journalist geniet van zijn geluk voor de menigte die zich rond het paleis verzamelde om hun vreugde uit te drukken over dit prachtige evenement. Je hebt goed gewerkt. Moedig en geduldig nam Letizia wraak. Vreemde geschenken en financiën die Juan Carlos ontving, duwen hem eruit, en Infanta Cristina, ook betrokken bij vreemde zaken, staat voor de rechtbank en scheidt van haar man, zoals Elena. Op 19 juni 2014 werd Letizia koningin nadat haar schoonvader afstand deed van de troon. Karma’s verhaal, zonder twijfel.

READ  In de VS zeggen meer Amerikanen dat ze 'zonder religie' zijn