Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Soms kwam Neymar dronken naar de training

Soms kwam Neymar dronken naar de training

Vijf Franse kampioenstitels in zes jaar, drie Franse bekers, twee Franse League Cups en drie Champions League-titels. Hier is de beoordeling van Neymar tijdens zijn tijd bij Paris Saint-Germain. Vandaag liet de Braziliaan in Saoedi-Arabië een over het algemeen bittere herinnering achter bij de Parijse fans. Wat vooral mis is, is een levenstempo dat niet verenigbaar is met het hoge niveau, de talrijke blessures (in totaal 622 dagen weg van het veld) en vaak controversieel gedrag. “Toen hij aankwam bij Paris Saint-Germain, toen hij tijdens de training in elkaar zakte, stopte het hele Camp de Lugues met ademen. Uiteindelijk vroeg iedereen hem om op te staan ​​en niemand kwam hem opzoeken.”een vaste klant in het voormalige Parijse trainingscentrum, samengevat in een onderzoek dat hij publiceerde Frankrijk voetbal. En dat is niet alles.

De rest volgt na deze aankondiging

In de samenvatting van zijn verschillende avonturen keert FF nauwkeuriger terug naar de partijgeest van Oriveerde. Bij Yvelines heeft de voormalige Parijse spits het aantal avonden en pokerspellen uitgebreid. Gevoelige nachten voor het wijkbestuur en soms pijnlijk ontwaken voor de hoofdpersoon… “Hij kwam soms dronken opdagen tijdens de training aan het einde van zijn avontuur. “Hij gaf geen goed beeld.”In dit opzicht erkende de voormalige speler van Paris Saint-Germain…

kroeg. de
updaten

READ  “Neem alleen monsters”, onthult Amin Mathieu de criteria om lid te worden van zijn Franse team