Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chelsea stelt Sonia Bombastor aan als coach!

Chelsea stelt Sonia Bombastor aan als coach!

Het gaat niet alleen om het herenteam, want het management van Chelsea wil een revolutie teweegbrengen in de club. Ook onder vrouwen. De Engelse pers onthulde een paar maanden geleden dat Lyon-coach Sonia Bombastour de topprioriteit zou hebben in haar coachingspositie voor volgend seizoen. Er zijn onderhandelingen in deze richting begonnen. De Française was het eerste doelwit om Emma Hayes op te volgen, die aan het einde van het seizoen coach van de Verenigde Staten wordt.

De rest volgt na deze aankondiging

Volgens informatie ontvangen van het teamEr is een akkoord bereikt tussen Sonia Bombastor en Chelsea. De voormalig Frans international zal haar OL-avontuur niet voortzetten en moet samen met assistent Camille Abele naar Engeland gaan. Van Chelsea's kant verduidelijken we ook dat alles in dit dossier gesloten is. Maar we zullen moeten wachten op de officiële aankondiging terwijl OL zal strijden in de halve finales van de Champions League (tegen Paris Saint-Germain). Vooral omdat Chelsea op zijn beurt in de tweede helft tegenover Barcelona staat, en het mogelijk is dat ze elkaar in de finale ontmoeten. Maar het lijkt erop dat de Blues hun nieuwe nummer één al hebben gevonden.

kroeg. de
updaten

READ  Italiaanse Grand Prix | Max Verstappen is voorbestemd om op Monza Formule 1-geschiedenis te schrijven