Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sommige handelaren weigeren de gezondheidsvergunning toe te passen

Ze runnen een bedrijf, een restaurant of een plaats van cultuur of amusement, maar de gezondheidskaart gaat niet door hen heen. Dit zijn ongeveer 6000 bedrijven die zijn vermeld op het animap.fr-platform, dat eind april 2021 werd opgericht. De bezoekers en klanten hoeven bij binnenkomst niet te worden gevaccineerd, negatieve antigeentests te ondergaan of een PCR-test te ondergaan, in strijd met het wetsvoorstel in eerste lezing aangenomen op donderdag 22 juli in de Nationale Assemblee. Een schaal die sitebeheerders beoordelen op het doden van vrijheid en discriminatie, en die op hun homepage a Apartheid vaccin.

De naam van de oprichters van animap.fr is nog onbekend en wordt niet vermeld op de site. Maar volgens onze collega’s van figaroIn het gelijknamige discussiepaneel, ‘animap’, vinden we in Telegram Secure Messages berichten met een samenzweerderige inslag. Sommigen van hen herinneren zich de grote resetDe theorie volgens welke mondiale elites een nieuwe wereldorde voorbereiden, profiterend van de gezondheidscrisis.

Klanten en biologische producten van restaurant de Virginie, vermeld op animap.fr, zijn lokaal. Voor de eigenaar is er geen twijfel mogelijk om de gezondheidsvergunningen te controleren bij de ingang van de gezinsinstelling in Morbihan. “Ik wil dit onderscheid niet toepassen”, ze legde uit. Virginie zegt niet bang te zijn voor straffen, tot een jaar cel en een boete van 45.000 euro.

“Al deze vrijheidsberoving, ik denk dat we onze dosis hebben ingenomen!”

Virginie, Sanitair Verkeershersteller

naar frankrijkinfo

‘Jammer, ik ben klaar om mijn restaurant te sluiten’Ze bevestigt, net als de eigenaar van een Elzasser restaurateur, die liever anoniem blijft. “Dit is geen angst, maar eerder een ergernis, want ik zal geen enkele spaarrekening op mijn rekening hebben en het zal in mijn strafblad worden geschreven. Helaas, ik zou iets anders hebben gedaan. “, toegeven. “Op het terrein waar we nu staan, een natuurgebied, zijn we met vier bedrijven. En die vier komen uit dezelfde beweging.”

Het wordt niet beïnvloed door de gezondheidskaart, zoals de meerderheid van degenen die op de site animap.fr zijn geregistreerd, omdat het nooit meer dan 50 mensen tegelijk ontvangt. Maar Pierre Jean, directeur van een recreatiecentrum in Isere, registreerde zich toch op de webpagina uit angst ervoor “Morgen kunnen we ons zorgen maken. Omdat hun schalen in hoogte variabel zijn. Vandaag 50, morgen misschien 30, dan 10 en dan terug naar 15. We weten het niet!”

Van de 6000 die op de site zijn geregistreerd, bevinden velen van hen zich in deze staat, net als de meeste natuurgenezers, in de categorie “geneeskunde en gezondheid”. Plaatsen die op animap.fr worden vermeld, worden als prioriteit gecontroleerd, op Twitter donderdag 22 juli Minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanen.