Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sommige apps lossen op de achtergrond de onafhankelijkheid van iPhones op

Op iOS en Android blijven sommige apps werken, zelfs als ze niet zijn geopend. Sommige apps die op de achtergrond worden uitgevoerd, kunnen overdreven hebzuchtig zijn en de autonomie van iPhones verminderen.

Krediet: Unsplash

Sommige gebruikers hebben een onaangename verrassing dat hun iPhone-batterij smelt als sneeuw voor de zon. door middel van counseling Batterijpagina in Instellingen Vanaf hun apparaten realiseerden ze zich dat sommige apps verantwoordelijk waren voor deze plotselinge daling van hun autonomie.

Zelfs als u geen app gebruikt, kunnen sommigen deze op de achtergrond uitvoeren en bijwerken, of u nu informatie wilt verzamelen, u meldingen wilt sturen of een verbinding met uw hoofdtelefoon of smartwatch wilt onderhouden. Het probleem is Deze blijven de batterij verbruiken, wat de autonomie aanzienlijk kan verminderen.

Om ook te lezeniPhone: is de energiebesparende modus echt effectief?

De app Météo-France is te hebzuchtig op de achtergrond

Zoals onthuld door @fquairel op Twitter met behulp van een screenshot, zal de Météo-France-app een batterij doen smelten zoon van iphone 12 mini. Sterker nog, dat kunnen we lezen Hij gebruikte 49% van zijn batterij terwijl hij op de achtergrond werkte. Een netizen zou het echter maar één keer per 24 uur openen. Het is dus niet normaal dat de app de helft van zijn autonomie heeft opgebruikt.

Volgens onze collega’s van MacGeneration, die reageerden op zijn tweet, Het is voldoende om de applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren om de juiste autonomie te vinden. Dit probleem wordt niet geïsoleerd, omdat een andere gebruiker van reddit Ze zei ook dat de Telegram-app die hij op zijn iPhone had gedownload al bijna 10 uur op de achtergrond draaide, twee keer zoveel als daadwerkelijk werd gebruikt.

READ  Ezviz LC3 armatuur-cameratest: kijken in de schijnwerpers

Om het erger te maken, Apple heeft onlangs zelf de batterijduur van iPhones verminderd met de iOS 14.6-update. Terwijl we wachten tot Apple of de respectievelijke app-ontwikkelaars de oplossing publiceren, kunnen we er zeker van zijn dat we dat zeggen iPhone 13 krijgt een veel grotere 4.352 mAh-batterij voor de Pro Max-versie. En jij, welke apps verbruiken het meeste van de batterij van je iPhone?