Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gamescom 2021: Microsoft stelt een datum vast voor Xbox Stream! | Xbox One

In wat soms de ‘Oude Wereld’ wordt genoemd vóór ons pandemietijdperk, waren videogameshows een instituut en een langverwacht ontmoetingsmoment voor gamers. De volgende editie wordt, net als de vorige, op afstand gespeeld. Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat de Xbox Conference bij deze gelegenheid zal worden gehouden!

Xbox-conferentie aan het einde van de maand!

Vandaag hebben we van Xbox Wire vernomen dat de volgende Xbox-conferentie zal plaatsvinden tijdens de 2021-editie van Gamescom, die dit jaar zal plaatsvinden van 23-27 augustus. Rol de kalenders uit: Microsoft ontmoet je op dinsdag 24 augustus om 19.00 uur (Franse tijd)!

Xbox Stream wordt gepresenteerd door Paris Lilly (al onder de besturing van de nieuwste Xbox-spelshow en Bethesda: Extended) en Kate Yeager, twee personages uit het Microsoft-universum.

Hoe zit het met de inhoud?

Na de wereldwijd succesvolle E3 2021 zal Microsoft in ieder geval hetzelfde moeten doen, maar Xbox Wire is gerustgesteld door het oproepen van “games die al zijn aangekondigd door Xbox Game Studios, maar ook door [leurs] Partners, degenen die voor het einde van het jaar arriveren, die binnenkort Xbox Game Pass en meer zullen hebben.” Het is zeer waarschijnlijk dat de fabrikant eindelijk de langverwachte datum zal informeren oneindige uitstraling.

Aaron Greenberg geeft echter aan dat er geen aankondiging zal worden gedaan en dat er geen grote aankondiging mag worden verwacht. Houd er dus rekening mee dat er alleen updates worden gedaan voor producten die al zijn aangekondigd.

READ  Konyks Pluviose Easy Test: het stopcontact dat op de buitenkant is aangesloten, is verbeterd

Na de conferentie belooft Microsoft ons een speciale editie Xbox FanFest, Xbox en pc digitale verkoop tot 75% op populaire titels en een mainstream Twitch-evenement gewijd aan Bethesda vanaf donderdag 26 augustus. Een programma waarvan we denken dat het al druk is en we hopen dat er nog veel verrassingen aan toegevoegd zullen worden!