Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amiga 500 Mini: Center for Retreat voor 2022 – Nieuws

Het zit in Retro Games, het fonds heeft al de leiding C64 Mini, die we te danken hebben aan deze miniatuurversie die een Commodore-microfoon nabootst, voor het geven van een tweede leven aan enkele van de games die je jeugd misschien hebben opgeschud. De fabrikant is er nu al trots op om een ​​perfecte simulatie van het originele A500-model te leveren, maar ook om te simuleren plakjes AGA-graphics (Advance Graphics Architecture) van de A1200. De machine wordt geleverd met zijn eigen originele 2-knops muis, maar zal ook worden vergezeld van een 8-knops controller voor elk soort gebruik. Naast het schermtoetsenbord belet niets u om voor het gemak een extra pc-toetsenbord aan te sluiten en te profiteren van extra functies.

En effet, de machine heeft een selectie gemaakt van 25 jaar, inclusief de eerste versie van Worms, Alien Breed 3D, Speedball 2, Battle Chess, ATR: All Terrain Racing, Simon the Sorcerer, Pinball Dreams: Ignition, Cadaver of bien encore Zool , Welke geremasterd Zojuist bevestigd, zal de A500 Mini ook toestaan ​​dat zijn games worden geladen en geïmporteerd via een USB-poort met behulp van Amiga’s WHDLoad-platform, dat het installatieproces aangeeft. Met de interface kun je je games op elk moment opslaan en een verouderd CRT-filter toepassen, zoals je kunt zien in de onderstaande video.

READ  Nieuwe myCanal-update beschikbaar op iOS en tvOS