Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Game Pass: 5 games hebben toegang tot de service | Xbox One

De ID @ Xbox-show was een kans om de sluier op te lichten over verschillende nieuwe games. Van de gepresenteerde titels zullen sommige op Xbox Game Pass aankomen, hetzij op de dag van hun release of kort daarna. Hieronder vindt u de vijf nieuwe games die naar de service van Microsoft komen. Merk op dat bepaalde Stardu-vallei Het maakt deel uit van.

Aragami 2 (17 september)

Aragami 2 is een stealth-game voor derden waarin je een huurmoordenaar speelt die schaduwen kan beheersen. Sluit je aan bij de schaduwclan en vecht tegen het vijandelijke leger om je mensen te redden.

Pupperazzi

Stel je liefde voor honden op de proef – we hebben een heleboel honden die een foto nodig hebben, verdomme! Foto’s en catalogus van de beste (en meest intelligente) honden om je carrière op te bouwen, je camera te verbeteren en nieuwe honden te ontdekken. inslag.

Evil Genious 2: World Domination (eind 2021)

Een parodie-spionagestrategiespel, waarin je een kwaadaardig genie bent! Bouw je basis, train je volgelingen, voorkom dat de rechtsmacht je operaties verstoort en neem de wereld over!

Rowena-bibliotheek

Wees de eigenaar van de bibliotheek en ontvang uw gasten. Bibliothecarissen zullen vechten voor de bibliotheek. Het gevecht vindt plaats tussen gasten en bibliothecarissen op het podium. De verslagen gasten veranderen in boeken en de bibliotheek blijft groeien.

Stardew Valley (eind 2021)

Je erfde de oude boerderij van je grootvader in Stardu Valley. Gewapend met oud gereedschap en een paar onderdelen, ben je klaar om een ​​nieuw leven te beginnen. Lukt het jou om van dit verlaten stuk land een bloeiend land te maken?