Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier zijn 12 games gepresenteerd op ID @ Xbox! | Xbox One

10 augustus a.s. dinsdag was voor Microsoft een gelegenheid om verschillende games te introduceren. Met de nieuwe ID @ Xbox-show hebben we verschillende gameplay-video’s aangepakt en enkele releasedatums aangekondigd. Hieronder vindt u een overzicht van alle aankondigingen van de avond.

lichtjaar grens

Zonder al te veel te verklappen, is Lightyear Frontier een coöpspel voor één tot vier spelers waarin je middelen en ambachten moet verzamelen om een ​​basis te bouwen. Het universum is erg groen en lijkt geneigd tot verkenning. De door Frame Break ontwikkelde en door Amplifier gepubliceerde titel wordt verwacht op Xbox- en Steam-consoles en is nog niet gedateerd.

dwalend dorp

Wandering Village is een managementspel waarin je een kolonie kunt bouwen op de rug van een dinosaurus. De titel zal beschikbaar zijn op Xbox via het Xbox Game Preview-programma.

laboratorium rat

Lab Rat is een puzzelspel waarin kunstmatige intelligentie je in de gaten houdt en het je moeilijk maakt door verschillende originele puzzels in een isometrisch aanzicht. De game arriveert in 2022 op Xbox en pc zonder verdere details.

RPG Tijd: Legende van Wright

RPG Tijd: Legende van Wright Opnieuw onthuld tijdens de ID @ Xbox show. Na aangekondigd te zijn op E3 ​​2019, komt de game deze winter uit op Xbox.

De trailer is nog niet beschikbaar, het artikel zal worden bijgewerkt zodra de ontwikkelaar de video deelt die wordt getoond tijdens de ID @ Xbox-show.

elementaire wereld

Tijdens de ID @ Xbox conferentie werden we getrakteerd op een nieuwe gameplay video voor elementaire wereld. De laatste was specifiek gericht op het aanpassen van personages. De game komt deze winter uit en draait in 4K en 120 frames per seconde op Xbox Series X.

READ  De proefversie is beschikbaar om te downloaden, hier leest u hoe u deze installeert

Hij viel

Er zijn games die vanaf het begin in het oog springen en Inked is daar een van. Het spel is ontwikkeld door de Kroatische studio Somnium Games en het hele spel is getekend met een balpen.

De trailer is nog niet beschikbaar, het artikel zal worden bijgewerkt zodra de ontwikkelaar de video deelt die wordt getoond tijdens de ID @ Xbox-show.

Sam & Max redden de wereld geremasterd

Sam is een 1,80 meter lange detective die van gerechtigheid houdt. Max, een type konijn dat erg actief en wat rommelig is. Samen vormen ze de Independent Police… en ze staan ​​op het punt de wereld te redden! Sam & Max Save the World Remastered is een heruitgave van de game die in 2010 is uitgebracht voor Xbox 360. De goede verrassing is dat deze nu beschikbaar is op Xbox One en Xbox Series X | S voor 19,99 euro.

> Kopen bij Microsoft Store

ionenaandrijving

Aeon Drive is een 2D-platformgame waarin de speler door de stad New Barcelona reist en tijd en ruimte manipuleert om sneller vooruitgang te boeken. De game kan alleen of met vrienden worden verkend voor wedstrijden van maximaal 4 spelers. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan PvP om de vaardigheden van zijn vrienden te testen. Aeon Drive komt naar Xbox One en Xbox Series X | S en pc in het najaar van 2021. Er is al een demo beschikbaar om de game uit te proberen.


Bekijk Aeon Drive in de Microsoft Store

Grote tegenslag

In The Big Con speelt de speler een oplichter die in de jaren 90 door Amerika zwerft. Met het spel kun je kiezen wie je wilt bedriegen en hoe je geld kunt verdienen door te sluipen, te maskeren of onschuldige mensen te vangen. door. Big Con zal beschikbaar zijn op Xbox One en Xbox Series X | S op 31 augustus.

READ  Esport: Stars, Kenny en Khalen winnen ZLAN 2021

Vallei: Schaduw van de Kroon

The Vale: Shadow of the Crown werd tijdens de show bijzonder benadrukt met een interview met Dave Evans, de regisseur van de game. Hoewel de demo beschikbaar was tijdens Summer Game Fest, hebben we vandaag vernomen dat de titel op 19 augustus wordt uitgebracht. Ter herinnering: het is een op geluid gebaseerd avonturenspel dat tot doel heeft middeleeuwse gevechten en sprookjes nieuw leven in te blazen. Dit alles is mogelijk dankzij 3D-sonische landschappen waarin de speler de kleinste details kan horen, de wereld kan verkennen om missies te voltooien en zelfs te vechten.

Ruimtelijnen van veraf

Spacelines from the Far Out, de eerste jongen uit de Coffeenauts-studio, is een beheerspel voor een ruimtebasis dat doet denken aan Overcooked in zijn esthetiek. Qua beheer zit het dichter bij Faster Than Light. Het volstaat te zeggen dat deze slimme combinatie iets opwindends heeft, vooral omdat het spel in samenwerking kan plaatsvinden. Er is nog geen releasedatum gemeld, maar er is een demo beschikbaar in de Microsoft Store.


Spatiebalken van de externe demo in de Microsoft Store

listige ontsnapping

listige ontsnapping Te zien in een nieuwe trailer. Een tienergitaarwonder begint aan een psychedelische, multidimensionale reis om zijn toneelpersonage te inspireren en de erfenis van een overleden volkslegende te confronteren. De game werd op 9 september aangekondigd op Xbox One en Xbox Series X | S en PC en zal aankomen op de dag van release op Xbox Game Pass.

De trailer is nog niet beschikbaar, het artikel zal worden bijgewerkt zodra de ontwikkelaar de video deelt die wordt getoond tijdens de ID @ Xbox-show.

READ  RUMOR op PlayStation Plus: de show van juni 2021 loopt, Star Wars en twee nieuwe releases zijn gepland