Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

macOS Bliss vindt de legendarische Windows XP-achtergrond opnieuw uit

« gelukzaligheid Het werd een van de beroemdste afbeeldingen ter wereld toen Microsoft het koos als de standaardachtergrond voor Windows XP. Deze foto van appelgroene heuvels in Californië onder een strakblauwe lucht is voor altijd verbonden met het besturingssysteem, maar dat hield de blog niet tegen Apple Guy Basic Om het te kiezen om een ​​nieuwe achtergrond te maken Bedoeld voor Apple-producten. De versie neemt de originele rondingen aan, maar met de esthetiek van moderne Apple-achtergronden.

macOS Bliss op de achtergrond van de originele Bliss (foto Apple Guy Basic).

Zo ben ik geboren macOS Bliss, sierlijke achtergrond als de standaardachtergrond voor macOS Big Sur of macOS Monterey. Het wordt gepresenteerd in verschillende versies, waarbij de basisversie de kleuren van het origineel gebruikt, met tinten groen en blauw het vaakst, vandaar dat de heuvel gemakkelijk herkenbaar is.

Maar gebruikmakend van de moderne mogelijkheden van macOS, stelde de wallpaper-auteur zich ook variaties voor van de vroege ochtend, de avond en zelfs de nacht. Op de site kun je elke versie afzonderlijk downloaden in 6K-definitie, of het volledige bestand dat afhankelijk van de tijd op je Mac wordt bijgewerkt. Deze functie is beschikbaar in macOS Mojave.

macOS Bliss op macOS Monterey, hier met de volledige versie en de vroege ochtendvariant die automatisch door het systeem wordt geselecteerd.

De versies ontworpen voor iPhone en iPad zijn: Ook beschikbaar voor elke variantDe site heeft ook een variant gemaakt voor regenachtige dagen die beter past bij het weer in augustus. Al deze wallpapers zijn gratis, maar als je het werk van de blogger leuk vindt, kun je hem bedanken door een donatie te doen onderaan de pagina.