Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Debriefing en afhandeling van nieuwe Samsung-producten door twee geweldige Franse tech YouTubers

Deze woensdag ontmoet Frandroid je om 17.30 uur op zijn Twitch-kanaal. TheiCollection en Monsieur GRrr zullen worden gelanceerd om de nieuwe functies over te nemen die Samsung een paar minuten geleden tijdens Galaxy Unpacked heeft aangekondigd.

Heb je haast om te zien welke nieuwe features Samsung aankondigt tijdens de nieuwe Galaxy Unpacked op woensdag 11 augustus? Frandroid ontmoet je om 17:30 uur op Twitch, direct na de Galaxy Unpacked-conferentie om de nieuwe apparaten te ontdekken en aan te pakken die Samsung een paar minuten geleden heeft aangekondigd.

Twee grote namen op YouTube om nieuwe Samsung-producten te ontdekken

Twee bekende YouTube-experts zullen aanwezig zijn in de Frandroid-groep om hun eerste indrukken te geven en uw chatvragen te beantwoorden. het is een :

  • Johannes de Doper uit de serie TheiCollection die 785.000 abonnees heeft
  • Kanaal Aurelien meneer GRrr die 472.000 abonnees heeft

Arnaud, de kunstproducent van Frandroid die nu een jaar de leiding heeft, zal de liveshow hosten op youtube-kanaal En Zenuwtrekking door Fran├žois.

Houd er ook rekening mee dat deze initiatiesessie zal eindigen met een korte quiz van een half uur waar het gesprek aan kan deelnemen, maar ook kan concurreren met de gasten in de groep.

woensdag om 17.30 uur

Om live bij te praten over de nieuwe Samsung Galaxy Unpacked-producten, nodigen we je uit om op woensdag 11 augustus om 17.30 uur bij te praten op Frandroid Twitch.

Volg het Twitch-kanaal van Frandroid

READ  Waarom heeft Apple gisteren de 32-inch iMac niet ge├»ntroduceerd?