Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arlo Pro 4 beveiligingscamera review: installatie eerst en vooral

Net als zijn voorganger is de Arlo Pro 4 uitgerust met een 4-megapixelsensor gekoppeld aan ultragroothoekoptiek. Het kan dus tot 2560 x 1440 pixels opnemen en bestrijkt een veld van 160 graden. Ondanks de vele beschikbare instellingen, kan de definitie niet worden verlaagd voor het opnemen van gebeurtenissen – deze is beperkt tot 1080p voor handmatig afgespeelde foto’s en video’s. Je kunt nog steeds kiezen uit drie foto-eigenschappen om de batterij te sparen, maar grote verschillen hebben we niet gezien.

De hoek kan echter worden verkleind om vervormingen te verminderen, en Arlo biedt ook verschillende belichtingsinstellingen, automatische HDR-modus en verschillende opties voor nacht (infraroodzicht of kleur met behulp van de projector). De sterkte van de laatste kan ook worden aangepast.

Per dag

Ezviz BC1
Arlo Pro 4

Onder goede omstandigheden levert de Arlo Pro 4 bevredigende beelden. De witbalans zou moeten worden herzien, maar dat weerhoudt ons er niet van om onze testscène, die zeer briljant is vastgelegd, te lezen. Ter vergelijking: de BC1 d’Ezviz, onze standaard in de categorie bewakingscamera’s op batterijen, maakt het niet alleen mogelijk om de kleinste details te onderscheiden met een 2-megapixelsensor, maar door contrasten en lijnen te benadrukken, kan het meer elementen in kleurtint detecteren en zo een scène meer maken algemeen leesbaar. Het zal gemakkelijker zijn om een ​​persoon op het eerste gezicht te leren kennen met een Chinese camera.

nacht

Om de leesbaarheid bij weinig licht te verbeteren, biedt de Arlo Pro 4 een keuze tussen infraroodzicht en kleurenzicht, geholpen door de ingebouwde monitor. Deze keer hebben we zijn foto’s weer vergeleken met die van BC1.

Ezviz BC1
Arlo Pro 4

In infraroodzicht bevestigt het Amerikaanse model in de eerste plaats zijn vermogen om minuscule elementen op te pikken dankzij de beter gedefinieerde sensor, en we merken op dat het overschakelen van de normale modus sneller gaat: amper 1 seconde, tegenover 3 seconden voor de Ezviz-camera. Over het algemeen blijft de leesbaarheid beter bij de laatste, en deze superioriteit is in het echte gebruik bevestigd.

Op de BC1-foto’s konden we een persoon op een afstand van 4 meter identificeren, in tegenstelling tot iets meer dan 2 meter op de foto’s van de concurrentie. Aan de andere kant blijft Arlo bewegingsdetectie voor: het opheffen van uw arm aan de andere kant van ons lab, ongeveer 9 meter verderop, is genoeg om de Pro 4 te laten lopen… Je moet op 5,50 meter afstand zijn om de BC1 te laten lopen.

Ezviz BC1
Arlo Pro 4

De kloof tussen de twee modellen wordt nog groter als we hun nachtzicht in kleur vergelijken. De Arlo Pro 4 heeft moeite om de belichting te corrigeren en verliest veel informatie, hetzij door inbranden of gebrek aan contrast. Onze experimenten met de externe camera gaven geen betere resultaten. Kortom, het is beter om deze functie uit te schakelen en tevreden te zijn met het zien van infrarood. Ezviz BC1 werkt het beste met zijn monitor. Hiermee kunt u details vinden die ontbreken in infraroodzicht, zonder de verlichte gebieden volledig uit te branden.

READ  Une "tempête solaire" va interagir avec la Terre ce mercredi : des pagina's magnétiques bientôt observés