Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft test een “nachtmodus” voor zijn gameconsole

De nachtmodus kennen we al op pc en smartphone, hier is hij opnieuw uitgevonden voor een gameconsole.

Microsoft blijft de ervaring van zijn Xbox-consoles verbeteren. Bedrijfsaanbiedingen Voor leden van het Xbox Insider-programma Om de geheel nieuwe Nachtmodus te testen.

Speel gemakkelijker ’s nachts

Deze functie is niet gerelateerd aan de dag voor de console, maar om hem ’s nachts aan te zetten, wanneer je je in de sfeer van het spel wilt storten.

Onder de opties voor deze nachtmodus is er de mogelijkheid om de helderheid van de toetsen te verminderen. X-Box op de console en console.

Bovenal maakt de nachtmodus het mogelijk om de helderheid van het scherm te verminderen dankzij filters. Ook zal het mogelijk zijn om het blauwe licht weg te filteren, zoals dat vandaag op een smartphone ’s avonds gebeurt.

De functie ziet er goed doordacht uit, met de mogelijkheid van automatische programmering om de nachtmodus te activeren … ’s nachts! Er is ook deactivering van HDR en het overschakelen naar het donkere thema van de console.

Als je vaak ’s nachts op je console speelt, is dit dan het type functie dat je zou kunnen interesseren? Deze nieuwe functie is momenteel alleen beschikbaar voor Insider-leden op het Alpha Skip Ahead-kanaal en alleen in het Engels. Als de vertaling klaar is, moet de opdracht overal worden ingediend.

READ  Halo Infinite: gratis te spelen Halo Infinite heeft Fortnite en Warzone in de VS voorbijgestreefd! | Xbox One