Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Solomon overstuur, zijn trieste ‘ontroerende’ eerbetoon aan Florent Bagni

Solomon overstuur, zijn trieste ‘ontroerende’ eerbetoon aan Florent Bagni

Op 32-jarige leeftijd leeft Suleiman ongetwijfeld een van de beste tijden van zijn leven. Niet voor niets ontmoet de zanger niet alleen succes in professionalsvooral dankzij zijn laatste album Versus, in samenwerking met VitaaEn de Maar hij is ook een complete man in zijn eigen leven, na de geboorte van zijn engeltje. Ondanks alle goede dingen die hem nu overkomen, vergeet de knappe brunette echter niet de show die hem naar de voorkant van het podium katapulteerde: The Voice.

Bovendien keerde hij tijdens de laatste wedstrijd van het laatste seizoen van de tele-hook terug naar de set om een ​​titel te vertalen in een duet met Nour, de stiefzoon van Florent Bagni. Tijdens zijn optreden prees Suleiman levendig zijn 6-jarige voormalige coach eerderHeb hem een ​​kans gegeven. Het moet gezegd dat het duidelijk was tussen de twee mannen.

Salomo’s reis in The Voice

In 2016 leerden de Fransen Suleiman kennen. Vergeet niet dat hij dat jaar, vergezeld van enkele van zijn familieleden, naar de blinde auditie kwam voor het vijfde seizoen van The Voice. Met zijn zwarte hoed op, verbaasde hij alle coaches met zijn prachtige interpretatie van À Flour Tui, de belangrijkste bijnaam van zijn huidige eigenaar, Vita.

Dus, zonder uitzondering, draaiden ze zich allemaal om. Maar toen hij zijn team koos, besloot Solomon de competitie met Florent Bagni voort te zetten, tot grote ergernis van Zazi, Mika en Garou. Samen met zijn geliefde Azucena zal hij veel leren en alle fasen van de show één voor één doorlopen.

READ  "Il tremble lorsqu'il parle": gros malaise entre Gérard Darmon en Edwy Plenel dans On est en direct

Zo won hij op 16 mei 2016, voor miljoenen kijkers, de titel van de mooiste stem van Frankrijk. Dan volgt een vruchtbare carrière die we allemaal kennen. Een carrière zou, ware het niet voor Florent Bagni, het daglicht niet hebben gezien. Om deze reden is Solomon de vertaler van mijn vrijheid van denken eeuwig dankbaar.

Voor hem had hij niets

Zes jaar na zijn kroning heeft Solomon, die zich nu heeft gevestigd als een van de grootste entertainers van zijn generatie, het theater The Voice onderdrukt. In werkelijkheidOp 21 mei 2022, ter gelegenheid van de grote finale van seizoen 11 van het voorpaginaprogramma, eerde hij zijn aanwezigheid in de groep om Nour te steunen.

Voor de goede orde, laatstgenoemde had tijdens de show wat moeite met zingen omdat ze een keelblessure had. Ze deed echter haar best. Zeker tijdens een duet met Solomon. Samen neuriën ze avant-speelgoed. Een geweldige kans voor een jonge vader om zijn waardering en dankbaarheid te tonen aan zijn leraar.

Inderdaad, ten tijde van het vers “Voor jou had ik niets”, verwees Salomo naar Florent Bagni. Een sterk en ontroerend gebaar dat de ogen van de kijkers niet uit het oog verloor, zoals velen bewijzen Interacties op sociale netwerken.

Het moet gezegd worden dat deze woorden hun volledige betekenis krijgen als je weet dat Solomon veel moeite heeft gedaan om door te breken in de muziek. Ja, voordat zijn pad dat van Florent in The Voice kruiste, had hij de castings onderzocht om zich bekend te maken en zijn zelfgeschreven titels elders op te nemen. Nouvelle Star, X Factor Dit zijn de programma’s waaraan hij meedeed, maar het mocht niet baten.

READ  De voormalige juffrouw verklaart de oorsprong van haar voornaam en verrast netizens!

Kortom, het is duidelijk dat dit eerbetoon Florent raakte, wiens gezondheidstoestand de laatste tijd vaak de media haalt. En terecht, hij lijdt aan longkanker.

“Ik beschouw hem als een lid van mijn familie”

In januari 2022 maakte Florent Bagni zijn ziekte publiekelijk bekend. Triest nieuws dat veel indruk maakte op zijn fans en op enkele beroemdheden, waaronder Suleiman. Tijdens een interview met Sophie Davant keerde Esmeralda’s vader terug naar hun “speciale relatie”.

In zijn woorden:

“Ik was erg ontroerd door de aankondiging van zijn ziekte, want ik beschouw hem als een lid van mijn familie, echt iemand die mijn leven op zijn kop heeft gezet, die alles heeft veranderd. Daarna weet ik hoe sterk en waardig hij is.” Ik heb veel aan hem gedacht, we hebben met elkaar gepraat en ik ben heel blij dat het beter gaat.”

En ja, het laatste nieuws over de iconische coach van The Voice is enigszins geruststellend. Na het winnen van het laatste seizoen van de show, dankzij de prachtige stem en het talent van Nour, kunnen de twee mannen binnenkort samenwerken. Bij aan het wachten Moge die dag komen, wens hen gezondheid en liefde!