Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cannes 2022: Virginie Evira Samia draagt ​​een avondjurk met split bij de sluitingsceremonie

Cannes 2022: Virginie Evira Samia draagt ​​een avondjurk met split bij de sluitingsceremonie

Virginie Evira, de feestvrouw van het 75ste Filmfestival van Cannes, verblufte op zaterdag 28 mei tijdens de slotavond in een elegante split-avondjurk. De 45-jarige Belgische actrice nam haar rol zeer serieus.

Een moment dat zielen onderscheidt. Deze zaterdag 28 mei, na twaalf dagen en elf nachten van schittering, een publiek van sterren, filmvertoningen, rode lopers en flitsen van paparazzi, Het is tijd om het 75e filmfestival van Cannes af te sluiten. Maar voordat we gaan inpakken en alle beroemdheden aan de slag gaan, De sluitingsceremonie van het beroemde International Film Festival maakte een prachtig moment.

Als feestvrouw lanceerde Virginie Evera de avond op een heel mooie manier. Verbeter de look van de Belgische actrice met haar kleding: Elegante avondjurk met split. Helemaal in het zwart gekleed bracht Virginie Evira, met emotie in haar ogen, haar microfoon bij haar lippen om plechtig te beginnen. Een onvergetelijke prijsuitreiking voor velen. Goedenavond allemaal. Leuk dat je er weer bent voor dit slotfeest. Maar wat eindigt er precies? Wat eindigt? Ja, festivalarrangementende stoelen aan de rand van de rode loper worden geopend, sieraden ingeleverd, valse wimpers verwijderd…‘, begon.

Virginie Evira promootte de slotceremonie van het filmfestival van Cannes

Eenmaal ontslagen, vervolgde de mooie 45-jarige blondine haar openingstoespraak: “Vanaf morgen zullen in Cannes de oude mensen op straat weer de gezichten van hun oude mensen hebben, de nachten zullen minder slaperig zijn, de kamers zullen minder donker en ‘S Avonds op het strand horen we meer dan het gelach van de golven. Virginie Evra heeft zichzelf de afgelopen twee weken zelfs een paar knipogen toegestaan ​​die de geesten zouden onderscheiden. Ja, het festival trekt zich terug en neemt mee Vluchttijden Tom CruiseIdris Elba’s glimlach, moeder en teef ontmoeting, Facebook-invloedEn de Franse Liga en de naakte woede van activisten.”.

READ  "Ik voed ze op in de islam": Amal bint Al-Nadra is betrouwbaar in zijn religie

En natuurlijk vergat ze het belangrijkste niet: praten over films. Er zijn er tientallen ingediend, en Sommigen krijgen beloningen waardoor ze deel gaan uitmaken van de Croisette-legende. “Maar wat de films betreft, het begint allemaal nu. Ze werden nauwelijks hier in Cannes geboren voor hele zalen, klaar om te worden begroet voor hun eerste gebaren en eerste prestaties, toen ze al klaar waren om op avontuur te gaan, om de confrontatie aan te gaan met de wereld, te zien in theaters. Ik hoop dat dit festival je een intens verlangen heeft gegeven om ze te zien. Gewoon perfecte openingsceremonie voor Virginie IveraZe was dirigent van een orkest.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen