Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Andy McDowell: Haar vreemde en verrassende blik op Cannes fascineert festivalgangers

Bioscoopicoon Andie MacDowell is ook een waardevolle inspiratiebron voor L’Oréal. De Amerikaanse ster was dus een van de ambassadeurs van het Franse merk aanwezig in deze nieuwe editie van het filmfestival van Cannes. Op 28 mei 2022 wilde ze tijdens de slotceremonie een speciaal tintje geven aan deze grote avond: haar intrigerende make-up!

Als ze niet versierd was met sieraden om haar nek, oren of handen, koos Andy McDowell ervoor om de sprankelende aanraking bij haar ogen te plaatsen door smaragdgroene pailletten toe te voegen om haar uiterlijk te accentueren. serie liefhebbers trance Hij heeft misschien de echo herkend die dit maakt in het uiterlijk van Maddie Perez (Alexa Demi). Zoals vastgehouden, vergeet Carrie niet van Vier bruiloften en een begrafenis Ze droeg een satijnen jurk met een empire taille om haar figuur te versterken, ook smaragdgroen. Een kleur die perfect past bij de actrice en het model.

Op 64-jarige leeftijd trad ze op op de rode loper, uitgaande van haar zilveren haar en krullen. Natuurlijk en comfortabel in haar vel, Bill Murray’s partner bij eindeloze dag Ga door sinds de eerste stappen in de bioscoop om de droom te verwezenlijken! Justins moeder, Renee en Margaret – wiens carrière zich steeds meer laat gelden hulp in de huishouding Terwijl ze haar moeder antwoordde – die ze had met Paul Qualley, bracht Andy McDowell een paar mooie dagen door in Cannes samen met mede “Koningin” Helen Mirren.

Een laatste rode loper waarop we ook de komst van Diane Kruger, Empire met haar metgezel Norman Reedus of de jury kunnen waarderen op deze 75e editie van het filmfestival van Cannes, waar de film werd gekroond Ongefilterd / Driehoek van verdriet Robin Ostlund, zijn tweede Palme d’Or na hem Vierkant. Een laatste avond ook gekenmerkt door de vurige kus van Carol Bouquet aan juryvoorzitter Vincent Lyndon, een prachtige liefdesverklaring voor Seventh Art!

READ  Paul Larrouturou (LCI): "Ik was bang om het seizoen in Quotidien te verlengen."