Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijfde.  De Prix du Rhone in Enghien op zaterdag 28 mei 2022. – Angers Info

Vijfde. De Prix du Rhone in Enghien op zaterdag 28 mei 2022. – Angers Info

De Prix du Rhone te Enghien op zaterdag 28 mei 2022.

Enghien regisseert deze zaterdag 28 mei 2022 het grootste deel van de dag naar Tiercé-Quarté-Quinté. In dit evenement zal de Prix du Rhone als starters tegen elkaar moeten strijden. De race wordt verreden over 2.150 meter en er wordt een bedrag van € 70.000 uitgereikt.

In dit geval heeft Bolero Gar (5) al geweldige dingen gedaan in zijn carrière, vooral op onze bodem. Ze stelt de laatste tijd echter over het algemeen teleur en heeft de laatste tijd geen echte concurrentie in haar benen, omdat ze al snel onherstelbare schade aanrichtte bij haar comeback, in Vincennes. In termen van haar goede waarde zou ze een goede kaart hebben om te spelen, maar we zouden kunnen twijfelen over haar.Bij haar eerste poging in Frankrijk, vorige maand in Engin, maakte Sahara Jaeburn (11) een fantastische comeback. Hij gaf ook toe en vroeg om een ​​pauze om te eindigen. Sindsdien heeft het zijn kwaliteit bewezen in de provincies door met name te winnen. Ze lijkt een heel goede make-over te hebben. Hier, met de 11, is hij de minste van het kwaad. Zijn partner kent hem. Hij verdient veel krediet.

Jenny’s geheimen

Leo Abrevard: Haribo du Loisir (1) liet onlangs op 2.700 meter hoogte zien dat hij weer bij zinnen is. elegant gewonnen. De gegevens zijn dit keer gewijzigd, het is 2.150 meter in Enghien. In snelle ascycli duurt het. Hier meer snelheid. Het zou ook nodig zijn om Kennedy te verslaan (3). Hij bevindt zich echter in een zeer goede positie en zou op het podium moeten eindigen.

Eric Hansen Bondo: Wild West Diamant (2) hield zijn wedstrijd goed in Aby aan het begin van de maand in een gehouden toernooi. Ik vind het erg leuk in dit soort cursussen. Hij is in staat tot lange acceleraties, niet tot een plotselinge snelheidsverandering. We hebben een mooi nummer geërfd in baan 2, dit moet het mogelijk maken om niet te ver van de leiding af te komen. Deze race is een doel. Hij heeft mijn vertrouwen om het podium af te maken.

READ  Wat gebeurde er met de acteurs van "Smallville"?

Julian Le Maire: Kennedy (3) heeft al een tijdje niet meer geracet omdat hij geen input tot zijn beschikking had. We moesten wachten op deze geweldige race. Ik denk dat het goed zou zijn voor dit evenement, maar je weet maar nooit. Omdat hij van Mauquenchy hield, zijn er redenen om aan te nemen dat hij zich zal aanpassen aan de weg in Enghien. Normaal gesproken zou het goed moeten presteren.

Benjamin Rocherd: Ik ben vaak in verband gebracht met de Fiesta du Belver (6). Het is consistent in zijn prestaties en geweldig op vlakke tracks. Hij moet gelukkig zijn op dit pad. Met behulp van een goed circuit, door het te behouden tot het ingaan van de rechte lijn, levert het altijd goede race-afwerkingen op. Als alles goed gaat, verwacht ik een goede prestatie.

Erik Raaf: Galla de Manche (7) in de verte, ren gewoon de heuvel op en je loopt deze keer op blote voeten. Helaas heb ik het nummer 7 achter de autostart geërfd. Als ze 1, 2 of 3 had, zou ik haar in het winnende pentagram hebben gezien, maar haar plaats daar achter de vleugels van de auto is niet in haar belang. Het zal nodig zijn om op gunstige voorwaarden te kunnen rekenen.

Nicolaas Bredault: The Heart of Gold (8) maakte een kleine comeback in april op 2.150m van Enghien, maar wist terug te keren naar de overwinning. Het is comfortabel in deze cyclus en platte vormen. Sindsdien is hij niet meer gezien. Ik heb op deze toezegging gewacht. Hij klimt parallel en is niet passief. Hij kan benadrukken en strijdt nog steeds actief om de topplaatsen. Hij weet hoe hij moet rennen.

READ  Voormalig Scorpions-drummer James Kotak is op 61-jarige leeftijd overleden

Jean-Christophe Duits: Gold Mencourt (9) is zoals altijd weer op zijn best in deze tijd van het jaar. De lente past perfect bij hem. Hij won in Laval en toonde zijn laatste vorm. Nu is hier de tegenstand groot bij 5-jarigen en buitenlanders. Engin doet het goed, maar we staan ​​tweede in het klassement. Daarna gaat hij naar Trophée d’Alençon. Hij zal zijn best doen en waarom niet een kleine plaats.

Jarmo Niskanen: Cyrano de b leed. (10 jaar) van gezondheidsproblemen na de winter en met pensioen moest. In de ochtend was hij niet echt een pretendent en het is moeilijk te herkennen. Het was eind april verre van het tempo in Laval. Toen ging het aanvankelijk slecht in Reims. Sindsdien lijkt hij het beter te doen op training. Hij is bijna goed. Er is nog steeds een risico om een ​​​​beetje te verliezen, maar kan uiteindelijk aanspraak maken op een uitdaging.

Frederick Pratt: Voor zijn comeback, op 17 mei, toonde Ginai des Thorns (12) dat hij een beetje bedreven was in een goede race. Hij vroeg om te ademen. Ik dacht dat het een beetje dichterbij was dan dat. Hier gebruikt hij een draf. Hij houdt zijn strijkijzer. Het doel is om een ​​schoon pad te bereiken voordat andere zware wandelingen komen. Haar ambities zijn zeer beperkt.

Bruno Burgoyne: Hamilton Rinca, 13, was ziek en was al twee maanden niet gezien. Van frisheid heeft hij onlangs de Perzen afgemaakt. hem zou kunnen overkomen. Deze wedstrijd deed het goed. Het is iets hoger. Hij heeft snelheid en waardeert vlakke trekken. De tegenstand is nog steeds enorm en we staan ​​op de tweede rij. Daarvoor is het niet gemakkelijk, maar hij is een jog en hij zal zijn best doen.

READ  Michelin heeft driesterrenchefs Guy Savoy en Christopher Cutansou gedegradeerd

Filippo Roca: Balsamine Font (14) had na zijn laatste afdaling moeite met ademhalen en moest even pauzeren. Ze is al twee maanden niet gezien. Dat gezegd hebbende, stond ik heel snel weer op en tijdens een snelle training tien dagen geleden sloeg ik thuis een mijl op 1’10 inch. Het werkt goed op Enghien en snelheidscursussen. Ze heeft de vaardigheden om een ​​leidende rol op zich te nemen.

Michael F Rothengatter: City Guide (15) heeft al een maand geen race beschikbaar. Blijf regelmatig trainen op het strand. Hij is fysiek erg goed. Verfijning op vlakke kenmerken past goed bij hem. Hij houdt van tempobepalende races en het inhalen van anderen tot aan de finish. Je moet je humeur hoog houden. Als hij de race goed kan krijgen, kan hij naar de finish glippen.

Stefan Provoost: Het laatste optreden van Hermine Girl (16), in Vincennes, was bedoeld om haar voor te bereiden op deze race. Helaas heb ik een heel slecht nummer geërfd op de tweede regel. Ik heb geprobeerd hem naar de top te brengen in dit evenement, maar ik ben teleurgesteld over de loting. Haar chauffeur moet heel inspirerend zijn om haar kansen te verdedigen.

vind alle vijfde races En alle laatste tips op onze pagina FB De nieuwe Quinté mobiele app is online beschikbaar op Google Play Store

Wed op deze race met PMU, tot 200 euro aangeboden bij registratie (zie voorwaarden op pmu.fr)!

Samenvatting: 3-1-2-8-11-5-4-6 Pers Samenvatting: 3 – 1 – 2 – 6 – 11 – 5 – 7 – 10

Paarden: 3-1-2-11-8-15-10-9
Europa 1: 3-2-1-6-8-11-7-14
Parijse:
Elzas: 10-11-2-3-6-1-12-9
Stadion van Parijs: 3-1-8-2-11-6-10-5
RTL: 3-1-6-11-2-4-8-7