Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sequentie op Santoro verwart netizens

Sequentie op Santoro verwart netizens

Op vrijdag 27 mei bracht een reeks “grote families” op Santoro netizens in verwarring. TF1-schermopname

Op vrijdag 27 mei werd een nieuwe aflevering van “Big Families, Life in XXL” uitgezonden op TF1. Een kans voor kijkers om de familie Santoro te vinden. De volgorde in deze familie verbijsterde internetgebruikers echter.

Wie een nieuwe dag zegt, zegt noodzakelijkerwijs nieuwe avonturen voorgrote gezinnen“De beroemdste onder de kleine schermen. Zoals elke dag vonden kijkers hem herhaling van de dag ervoor, gevolgd door een niet eerder uitgebrachte aflevering van “Geweldige gezinnen, leven in XXLAls gisteren, Jan Zverin Netizens veroorzaakten verontwaardiging op het web door op vrijdag 27 mei een nieuwe bank op krediet te kopen, zo noemden netizens Santoro’s gedrag. Terwijl ze wacht om haar reis naar Canada voor te bereiden, probeert een moeder van zes kinderen haar merk babypyjama’s te blijven lanceren. En door deze reeks te ontdekken, bespotte Twittos deze familie enigszins.

Lees meer over de stam die grote gezinnen verlaat:

“Hij hoeft geen thuisblijvende vader te zijn.”

Camille Santoro probeert zich al een tijdje te wijden aan het creëren van haar eigen merk. Zoals Twitter-volgers hebben opgemerkt, gaat zijn project echter niet vooruit. Terwijl de 33-jarige de patronen ontwerpt, zorgt ze ook voor haar kinderen… Een modus operandi die meer dan één verwarde, vooral omdat netizens erop stonden te herinneren dat haar man, Nicolas Santoro, een huisvrouw werd om zijn vrouw te troosten . Ten slotte regelt de influencer alles, zonder vooruit te gaan en te focussen. Voor netizens is het feit dat Nicholas Santoro een “vader in huis” is dus “volkomen nutteloos”.

READ  Fans van de show gingen tot tranen toe

“Werk is dat niet”

Voor andere internetgebruikers is alleen “kleuren” geen werk. “Het is geen zaken”, klaagde een Twitter-abonnee, die opmerkte dat het creëren van een merk veel investeringen vereist.

“Dope-reeks”

De kijkers waren in ieder geval teleurgesteld over deze nieuwe aflevering van “Big Families”. Sommigen vonden de reeks van de Santoro-familie echt “cool” en verwachtten meer opwinding om de week in stijl af te sluiten.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: