Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni heeft kanker en is “een beetje moe”: nieuwe ontdekkingen over zijn gezondheid

gezondheidstoestand van Florent Bagni Het is onderwerp van alle aandacht sinds de zanger op 25 januari aankondigde dat hij longkanker had. Op 21 mei 2022 werd het nummer vrijgegeven het geluid Het eindigde in de stijl van de overwinning van Noor, die het tijdens het elfde seizoen sponsorde. Het kaalgeschoren hoofd, de nieuwe look met de locatie van de show, de zanger, die werd vereerd met de trofee, hield een ontroerende afscheidsspeech. in kolommen dichterbijhet licht van zijn talent, Hij onthult enkele onthullingen over zijn gezondheid.

Hij is een beetje moeEn De jonge zangeres leert ons. jaIk was een beetje bezorgd om hem weer te zien zonder haar of een baard…Gelukkig wil Nour gerustgesteld worden over de gezondheid van Florent Bagni:Maar het gaat goed met hem, hij lacht. Ook al is het moeilijk, hij toont zijn moed en dat fascineert me aan hem.“Een onmiskenbare kracht en moed inderdaad. Een paar dagen geleden, de winnaar het geluid Hij bracht de gezondheidstoestand van zijn coach ter sprake bij onze collega’s van de krant Parijs. “In het begin was ik doodsbang voor het moment dat ik hem weer zou zien nadat ik hoorde dat hij ziek was. eindelijk, Hij is in een goed humeur, hij is in goede vorm, hij is dapper‘, bevestigde ze.

Link “Extreem gefuseerd”

De mooie brunette met een lengte van 1 m 81 gaf toe dat zij en Florent Bagni, de echtgenoot van Azocina, ze altijd “vermijd het onderwerp“Van haar ziekte. Over hun relatie, ze vertrouwt hem dichterbij. “wij hadden Zeer hechte band. We hebben veel gelachen, we hebben een hele goede band en ik vind het belangrijkZe zei. Hij is een geweldige en zeer moedige man.“Bovendien heeft Nour niet geaarzeld om de artiest als zijn coach te kiezen.”Hij is de “vader” van coaches, met de meeste ervaring en het meeste aantal titelshoudt ze vol. Ik ben al verliefd op haar sinds ik klein was.En het nummer van de show zal hem absoluut gelijk geven.

READ  TPMP: Producent Koh-Lanta legt uit waarom Teheiura pas werd geëlimineerd na valsspelen