Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rufran Bambara (grote gezinnen), een van haar vierling afgewezen van haar school: boos, onthult waarom

Als kijkers de familie Bambara niet meer live kunnen zien Geweldige gezinnen, leven in XXLZe kunnen haar dagelijks leven altijd volgen op mama’s sociale netwerken Rovran. Woensdag 25 mei 2022 konden abonnees kennis nemen van een heilig verhaal.

Rovran Bambara heeft haar zelfs betrapt verhaal Instagram vertelt over zijn laatste avontuur op de school van zijn vierling: Hajar, Nour, Khairy en Shamsi (4 jaar). “Ik zette mijn vier kinderen af ​​op school en als ik uitga, zien we Khary wacht alleen bij de poort, ATSM (Regional Specialized Agent for Nursery Schools, noot van de redactie) dwalen, andere mensen van de school dwalen, toen hij in zijn klas was aangesloten, met zijn leraar en andere kinderen. Dus vanaf daar hebben ze me een beetje volgepropt‘, Ik legde uit.

Dus vroeg Rofran ATSM om opheldering, waardoor hij begreep dat ze de zaak niet kon regelen, omdat ze al druk was met andere taken. “Dus ik begrijp dat het zo is Helemaal niet om voor mijn zoon te zorgen En zo zal het zijn. Dus ik was het die heen en weer naar de klas ging om te zien of de leraar mijn zoon kon huisvesten. Ik realiseer me dat het haar niets kan schelenZij ging door. “De zaken namen een nog ergere wending toen Rofran ATSM zag weglopen zonder een woord te zeggen. Toen escaleerde een verhitte discussie tussen de kandidaat en het faculteitslid.”Vanaf dat moment pakte ik iedereen op en gingen we naar de universiteit. We zouden het moeten weten voor leraren om te kiezen wie er in hun klas zit en in dit geval, Ze hebben twee van onze kinderen afgewezen omdat we van reality-tv zijnmoeder onthuld.

Ik huilde veel

Zoals ik heb benadrukt, worden er nu stappen ondernomen om de situatie recht te zetten, maar dat weerhoudt Rofran er niet van om aangifte te doen.”outlaw zone“.”We zijn in Frankrijk, onderwijs is binnen ieders bereik. Wanneer je een leraar bent? We kiezen geen student voor hun hoofd, hun overtuigingen of wat dan ook En nog minder omdat deze mensen ervoor kozen om tv te kijken. Vanaf het moment dat je twee leraren de kinderen in hun klas afwijzen, ben je een outlaw!‘, weet je nog.

Het leven met dit avontuur was nog moeilijker voor de mooie brunette omdat het de dag van het schoolcarnaval was. De vierlingen konden dus niet aanwezig zijn. “Ik vind het onmenselijk als mijn kinderen maar een halve dag worden opgevangen, we zoenen, zo gaat dat. Daar bleven ze nog geen 30 minuten in hun verkleedkostuum in de klas. Het doet echt pijn aan mijn hart. Gisteren wilde ik de verhalen niet doen omdat ik zo nerveus was, ik heb veel gehuild. sAls we mijn kinderen een normale opleiding ontnemen, gaat het niet overZe zei sorry.

READ  Vroege samenvatting van aflevering 936 voor vrijdag 28 mei