Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Buba zal klacht indienen tegen Majali Berda wegens laster en laster

Rapper Bubba maakte donderdag bekend een klacht wegens laster en laster in te dienen tegen de invloedrijke agent Magali Berda. Wie beschuldigde hem van cyberpesten?.

De zelfverklaarde “Hertog van Boulogne” gaf in een persbericht dat donderdagavond op zijn Twitter-account werd gepubliceerd aan dat hij “de zorg van zijn advocaat, maitre Patrick Klugmann, had toevertrouwd om een ​​klacht in te dienen wegens laster en laster”, en legde terloops zijn verklaring uit. rekening van de advocaat. Majali beschuldigt Berda van “rechtsmisbruik”.

De directeur van grote social media influencers zei dinsdag in een interview met Parisian dat ze regelmatig het doelwit is van spookoproepen en doodsbedreigingen sinds de rapper op haar Instagram een ​​klacht plaatste die ze in 2019 had ingediend tegen een andere cyberstalker. Ze zei dat ze niet wist waarom ze haar aanviel.

Daarom heeft Magali Berdah een rapport ingediend bij de procureur-generaal van Marseille vanwege ” online intimidatie en de laster aan de kaak stellen”, maar spande ook een rechtszaak aan tegen zijn stalker om zijn account te verbieden.

In zijn persbericht beweert de zanger dat hij alleen “openbare informatie heeft overgebracht die een zeer winstgevend regime voor mevrouw Byrd benadrukt: promotie van enigszins twijfelachtige bedrijfsactiviteiten, buitensporige opwinding voor plastische chirurgie en het benadrukken van persoonlijkheden van reality-tv met betrekking tot rechtszaken” .

De tweet, gekoppeld aan de hashtag #pourunmondemeilleur, bevestigt ook dat Magali Berda de “opzettelijke brandweerman is van haar corruptie, die ze uitlokt om haar handel te verbeteren”.