Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De vader van Nikos Aliagas: zijn reeds begeerde dochter Agatha, de zoon van een beroemde animator van wie hij houdt!

De vader van Nikos Aliagas: zijn reeds begeerde dochter Agatha, de zoon van een beroemde animator van wie hij houdt!

Ouder zijn heeft zeker veel voordelen, maar er zijn ook veel nadelen. Naast korte nachten en midden in de nacht huilen, hebben mama en papa ook te maken met zorgen en angst dat er iets met hun jonge kinderen gaat gebeuren. Nikos Aliagas Het was er, het is er nog steeds. In een relatie met Tina Gregorio, een psycholoog van Griekse afkomst, gedurende meer dan 10 jaar, werd de 53-jarige gastheer de vader van twee kinderen: Agathe, 9 en Andreas, 5. Als de kleine jongen nog jong is, zal de oudste broer of zus snel de adolescentie ingaan en dus de eerste gevoelens van liefde ervaren. Nikos Aliagas zit iets dwars, vooral omdat hij al weet dat de jongen geïnteresseerd is…

Nikos Aliagas, TF1 Principal Host, is fotograaf en journalist voor het tijdschrift duur, die interviews met haar organiseert. In het nummer van donderdag 26 mei ging de Frans-Griek op bezoek bij zijn grote vriend Thomas Soto, de presentator van het programma. telematica Sinds enkele maanden bij Giulia Vignali. Een kans om meer te weten te komen over de ‘kleine wereld’ van de journalist en te leren dat hij niet alleen de vader is van twee zonen, maar dat een van hen zijn geluk zal beproeven met Agathe.

vragen”In jouw kleine wereld is er…‘, Thomas Soto aarzelde geen moment toen hij sprak over zijn kinderen en mogelijke toekomstige schoondochter:Twee jonge jongens, een (de kleine) is erg (heel) verliefd op de dochter van een externe fotograaf-presentator die interviews geeft aan een galaHij zegt lachend: Heeft Nikos Aliagas je goed behandeld?

READ  Midden in een interview op TF1 zingt Stromae een titel van zijn nieuwe album

Als we de zoon van Thomas Soto kunnen adviseren om Agathe aardig voor hem te maken, moet je je aanmelden voor Tiktok. Vorig jaar sprak Nikos Aliagas 7 dagen tv De carrières en het sociale netwerk van haar kinderen staan ​​in de eerste stap van de top drie van het kleine meisje: “Als ik haar mijn dochter vertel: “Kijk hier, daar is mijn vader op tv”, antwoordt ze: “Pap, het is saai.” Ze is acht jaar oud en is een volger van Tiktok-sterren!“Nikos en Thomas Soto, toekomstige schoonvaders? De toekomst zal het leren!”