Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Société Générale Société Générale is de nieuwe voorzitter van Société Générale

Solomir Krupa Credit Societe Generale

LE FIGARO informatie – De raad van bestuur van de bank komt vrijdag bijeen. Slawomir Krupa is de topkandidaat om Frédéric Oudéa op te volgen.

De raad van bestuur van Société Générale, voorgezeten door Lorenzo Bini Smaghi, komt vrijdag bijeen om de toekomstige algemeen directeur te kiezen. Volgens compatibele bronnen is de topkandidaat om Frédéric Oudéa over te nemen Slawomir Krupa, hoofd van Defense Group Financial and Investment Banking. De benoemingscommissie had zijn nominatie liever gezien dan Sebastien Broteau, die retailbanking runt. De bank geeft geen commentaar.

Slawomir Krupa, 46, is een pure producent van Societe Generale die zijn carrière in 1996 begon op het gebied van inspectie. Het hoofd van CIB sinds 2021, zijn kennis van marktactiviteiten, waarin hij als een professional wordt beschouwd, was van invloed op Libra.

De opvolging van Frederic O’Dea is sinds mei officieel ingehuldigd. Het hoofd van het beursgenoteerde bedrijf sinds 2009, een van de langstlopende bedrijven in de sector, deelde de algemene vergadering van aandeelhouders mee dat …

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 16% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Het geliquideerde bedrijf een van de belangrijkste sociale plannen voor vijf jaar - uitgifte