Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na de storm zijn veel Total-stations in de Haute-Savoie opgedroogd

Na de storm zijn veel Total-stations in de Haute-Savoie opgedroogd

gepubliceerd

Vrijdag waren acht pompen van de tanker tussen Chambery en Genève gedeeltelijk uitverkocht. De brandstof is er, maar de levering zit vast.

De tankstations van TotalEnergies, die sinds 1 september een extra korting toepassen op de reeds door de Franse overheid toegekende korting, zijn het slachtoffer van het succes. “Tussen Chambery en Genève is het allemaal droog”, zegt een lezer. We gaan erheen omdat het goedkoper is, we komen er en er is niets meer! Acht pompen gecontroleerd, op vrijdagmiddag, (vier in Chambery, één in Aix-les- Bains, en één in Albi-sur-Cheran, één in Crans-Jeffrier en één in Ville-la-Grande) bevinden zich op deze as.

Marion Ferry, persvoorlichter bij TotalEnergies, wijst erop dat de situatie wordt verklaard door de sinds het begin van de maand toegepaste lagere tarieven. “Aanwezigheid binnen ons netwerk is met 30% toegenomen.” Het specificeert dat er geen nationaal tekort aan brandstof is, maar dat we vanwege de grote vraag “voor extra logistieke middelen moeten zorgen” om de levering ervan te garanderen. Volgens haar zijn de leveringen aan de gang. Tot slot herinneren klanten eraan dat “het niet nodig is om naar het resort te haasten, omdat de voorgestelde prijsverlaging geldig is tot het einde van het jaar.”

READ  De Franse groei herstelt sterk en zal in 2021 de groei in de eurozone overtreffen