Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

SNCF is volgens de CEO vanaf 9 augustus klaar om reizigers te controleren

Ticket, eventueel kortingskaart, identiteitsbewijs en gezondheidskaart. Dit heb je nodig vanaf 9 augustus Een lange rit maken met de SNCF-trein. En we mogen de beroemde passage niet vergeten die is opgelegd door de nieuwe gezondheidswet. Jean-Pierre Varando, CEO van de SNCF, heeft donderdag aangegeven dat de controleurs ze zo snel mogelijk zullen verifiëren.”
De dag dat de wet in werking treedt Dit betekent 9 augustus. Er is een wet en wij zijn er om de wet te handhaven. We zullen klaar zijn.”

We zeiden dat we uitgebreide inspecties zouden doen, overal en altijd. Dit hoeft niet per se uitgebreid te zijn, omdat we gewoon niet weten hoe we het moeten doen”, merkte hij op. Verkeerscontroles zullen worden geïmplementeerd “op de grond, niet ver van de boarding gates als die er zijn.” inspecties aan boord van het schip zijn. (…) met brigades van waarnemers versterkt met Suge-agenten (spoorwegbeveiliging, noot van de redacteur) en zelfs controles bij aankomst”, mogelijk met steun van regimetroepen, zoals de commandant gedetailleerd uitlegde. We hebben 21 grote stations, die 70% van het verkeer van de TGV-passage voor hun rekening nemen. “Deze stations zullen privé worden afgehandeld”, zei hij.

Verantwoordelijken zonder gezondheidsvergunning bestemd voor TER of Transiliens

Jean-Pierre Varando wilde niet reageren Stakingsoproep dreigementen van Sudan Railways Union, die zich verzet tegen eventuele herclassificaties of schorsingen van consoles die per 30 augustus geen gezondheidsverklaring hebben. “We proberen samen met de vakbonden oplossingen te vinden”, merkte hij op.

We wezen snel op SNCF Dat er bij ons geen scheiding zal zijn. Als de controllers, op persoonlijke titel, weigeren een gezondheidsvergunning te krijgen, raden we aan om naar de TER in de provincies of in Transilien in Ile-de-France te gaan (waar een vergunning niet nodig is, noot van de redactie)”, merkte op. de CEO. “Natuurlijk zullen we dat doen. We nodigen vrijwilligers, TER en Transilien, uit om een ​​TGV te krijgen om diegenen te compenseren die geen gezondheidsvergunning willen krijgen.”

READ  LIVE - Covid-19: Canada keurt Pfizer-BioNTech-vaccin voor tieners vanaf 12 jaar goed

“Natuurlijk hebben we een compleet plan om de vaccinatie van klanten die dat willen, te versnellen”, zei hij. We hebben al onze medische centra gemobiliseerd die zullen worden gevuld met vaccins, zodat vrijwillige spoorwegarbeiders in de maand augustus kunnen worden gevaccineerd. “