Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Slimane staat op de rand van tranen en is ‘geschokt’: hij spreekt op Instagram na zijn songfestivaloptreden

Slimane staat op de rand van tranen en is ‘geschokt’: hij spreekt op Instagram na zijn songfestivaloptreden

samenvatting

Slimane vertegenwoordigde Frankrijk op zaterdag 11 mei 2024 in Malmö op het songfestival

Enkele dagen na zijn bezoek sprak hij op zijn Instagram-account op de rand van tranen

De kunstenaar wilde zijn gemeenschap bedanken nadat hij het record had gebroken

inhoudsopgave

Als sommigen het niet winnen als een mislukking beschouwen, is de vierde plaats van Slimane op het Eurovisie Songfestival een indrukwekkende prestatie. En inderdaad de winnaar van het vijfde seizoen van het geluid Hij vertegenwoordigde Frankrijk op zaterdag 11 mei 2024 in Malmö en voerde daar zijn titel uit Mijn liefje.

Hoewel de jury hem de tweede plaats toestond, leidde de publieke stemming Nemo, de Zwitserse kunstenaar, helaas naar de eerste plaats. Een nederlaag smaakt nog steeds naar overwinning voor Suleiman.

Soliman breekt het record van de Nationale Bevrijdingspartij

Sterker nog, de 34-jarige zanger, Na zijn optreden op het Eurovisie Songfestival, braken het record van de broers van de PNL-groep met hun titel Au DD. als Mijn liefje Het Franse lied wordt binnen 24 uur het meest beluisterde nummer ter wereld. De titel heeft meer dan 2 miljoen streams ontvangen.

Een paar uur na het breken van dit record wilde Suleiman naar Instagram gaan om zijn gemeenschap te bedanken. “Hallo vrienden, ik hoop dat het goed met je gaat. Ik heb deze video voor jullie gemaakt omdat ik geschokt ben, maar op een goede manier.”De zanger maakte de aankondiging voor het eerst bekend op dinsdag 14 mei 2024.

Hij stond op het punt te huilen en bedankte zijn fans

“Zondag hebben we met Mon Amour een historisch record gebroken.”Hij vervolgde voordat hij specificeerde: “Het is het meest gestreamde Franse nummer ter wereld in 24 uur. Ik ben geen cijfermens, maar eerlijk gezegd is het zo mooi dat ik gewoon een video wilde maken om je te bedanken.”.

En aangezien goed nieuws niet op zichzelf komt, heeft maandag 13 mei bijgedragen aan het breken van het record van de vorige dag. “Het zijn twee dagen op rij, het is gek, voor de Franse taal, voor het Franse lied, voor mij, voor ons.”vreugde.

READ  Prins Harry staat op het punt terug te keren naar de koninklijke familie? Charles III heeft zijn beslissing genomen... en het is geweldig!

Suleiman besloot uiteindelijk zijn toespraak, op de rand van tranen, door zijn fans te bedanken voor hun steun en de kracht die ze hem elke dag geven: ‘Ik zal niet veel praten, anders ga ik weer huilen, maar bedankt. Alles wat er aan de hand is, is absoluut gek.’