Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Harry en Meghan in Nigeria: Garderobe en assistenten in wanorde… Wat je misschien gemist hebt van hun reis

Harry en Meghan in Nigeria: Garderobe en assistenten in wanorde… Wat je misschien gemist hebt van hun reis

Het was weekend Erg druk met Harry en Meghan. De Sussexes maakten een snelle reis van 72 uur naar Nigeria. De veiligheid in dit Afrikaanse land is niet erg geruststellend, gezien wat het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zelf toeschreef Risiconiveau 3 In Nigeria.

Bezorgdheid over misdaad, terrorisme en burgerlijke onrust, maar ook over ontvoeringen en gewapende bendes zijn allemaal redenen waarom de Verenigde Staten deze score hebben toegekend. II. Hoogste risiconiveauzoals vermeld in Spiegel Vanaf 13 mei 2024.

Harry en Meghan in Nigeria: Het stel heeft haast om het hotel te verlaten

De hertog en hertogin van Sussex ontmoetten elkaar niet Geen groot ongeval. Ze deden er alles aan om alles vlot te laten verlopen. Prins Harry en Meghan Markle maakten de reis vergezeld van hun beveiligingsteam. Op zondag 12 mei 2024 vertrok het echtpaar uit Sussex snel hand in hand vanuit een hotel waar ze logeerden. Lunch met Nigeriaanse persoonlijkhedenspecifiek vrouw.

Volgens de dagelijkse mailEén van de assistenten van Harry en Meghan schreeuwde tegen de chauffeur:Gaan! Gaan! Gaan‘Toen ze het huis verlieten. De ouders van Archie en Lilibet maakten daar deel van uitEen konvooi van 16 auto’s Toen ze het hotel verlieten. Bedenk dat toen de hertog en hertogin van Sussex zondag op de laatste dag van hun rondreis in Lagos waren, zij werden vergezeld door gewapende politie- en inlichtingenagenten, zegt hij. vrouw.

Harry en Meghan in Nigeria: de hertogin van Sussex eert de Nigeriaanse mode

Deze tournee in Nigeria was een kans voor de voormalige actrice pak Om weer te verschijnen Haar scherpe gevoel voor mode. “Het is 24 uur geleden dat we aankwamen en ik besefte al snel dat ik meer kleuren moest dragen om bij je prachtige outfits te passen.“, legde Meghan Markle, 42 jaar oud, uit.

READ  "Ik weet dat deze scheiding definitief is. Er waren geen woorden en geen uitleg tussen ons."

Aan de ronde tafel Vrouwen in leiderschapMeghan Markle koos voor een lange rode jurk ontworpen door de Nigeriaanse ontwerper Orire d’De waarde ervan is minder dan 230 pondPubliceren vrouw. Zondag veranderde de vrouw van prins Harry drie keer van garderobe. Ze droeg een lange, kanariegele jurk. Een jurk die ze in 2021 al droeg toen ze het aankondigde Zwanger van Lilibet. De hertogin van Sussex droeg dezelfde jurk ook op Archie’s eerste verjaardag.