Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gekste sieraden

De gekste sieraden

Op de rode loper van het filmfestival van Cannes trekken niet alleen jurken van Dior, Chanel of Saint Laurent de aandacht, maar ook sieraden! Het kiezen van de juiste oorbel, de juiste ring, de bijpassende ketting of de perfecte tiara is een kunst. Bij deze moeilijke keuze kunnen de sterren vertrouwen op hun teams, die de mooiste sieraden uit juweliershuizen halen.

Dit jaar fascineerden veel sieraden het publiek. Tijdens de openingsceremonie op dinsdag 14 mei stond één actrice in het middelpunt van de belangstelling: Meryl Streep. De Amerikaanse ster ontving de Gouden Palm uit handen van Juliette Binoche na een bijzonder ontroerende toespraak.

De rest volgt na deze aankondiging

De actrice uit ‘Kramer vs. Kramer’, gekleed in Dior, droeg statement-oorbellen van Fred Leighton. Een unieke creatie gemaakt door de Indiase kunstenaar Hanut Singh, perfect geaccentueerd door het kapsel van Meryl Streep.

De rest volgt na deze aankondiging

Maxi oorbellen, één van de nieuwe aanwinsten op de rode loper

Net als de bungelende kristallen van Meryl Streep hebben de oorbellen van de Franse actrice Eva Green veel aandacht gekregen. De roze en paarse stenen die aan de oren van het jurylid van het 77e filmfestival van Cannes hingen, pasten bij zijn zeer gewaagde ring. Het was Chopard die de prachtige actrice liet schitteren in haar Armani-jurk.

Chopard versierde actrice Eva Green met unieke hoge sieradencreaties toen ze de trappen beklom van de openingsceremonie van het filmfestival van Cannes 2024, dinsdag 14 mei 2024.

© Instagram.com/Chopard

De Belgische actrice Emily Decoyne van haar kant koos voor een zeer kleurrijke oorbel van het Parijse huis “Boucheron”. Deze creatie omringde haar oor volledig en stelde een vogel voor met zijn veren bezaaid met fonkelende steentjes. De actrice heeft triomfantelijk de trappen van het filmfestival van Cannes beklommen sinds haar volledige vrijstelling werd aangekondigd.

De rest volgt na deze aankondiging

De rest volgt na deze aankondiging

Messika, house is alomtegenwoordig op de rode loper

Luxemerk Messika is regelmatig aanwezig op grote sociale evenementen, waar model Taylor Hill verscheen in de prachtige “Imperial Move” ketting uit de “Beyond The Light” collectie. Ze droeg ook ‘My Twin’-oorclips en’ Star Chaser’- en ‘Glam’Azone’-ringen.

Met haar korte haar verlengde deze ketting de nek van het model met blote schouders. Haar maxi-jurk van Balmain en sandalen met hoge hakken van Jimmy Choo maakten deze perfecte look compleet. Op haar beurt was actrice Virginie Ledoyen ook Messika’s muze tijdens de openingsceremonie van het festival.

De Franse actrice werd geholpen door het onverwachte weer, waardoor haar haar en oorbellen wapperden als de wind blies. Het perfecte moment voor de onthulling De “oorring” en zijn lange zilveren wimpers. ‘Haar Messika-ring.’ Door Kate Moss Liberated Spirited” had hetzelfde effect, waardoor haar kleinste gebaar een stilistische zet werd.

READ  "Hij werd een wrak" (video)