Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Gelukkig’, ‘stop ik met kijken’: ‘Secret Story’-fans boos over deze beslissing die niet doorgaat

‘Gelukkig’, ‘stop ik met kijken’: ‘Secret Story’-fans boos over deze beslissing die niet doorgaat

samenvatting

Op woensdag 15 mei 2024 waarschuwde Christophe Beaugrand internetgebruikers dat hij een grote aankondiging in het dagblad zal doen.

Als er 4 kandidaten worden genomineerd, geeft de gastheer aan dat geen van hen vrijdag zal verschijnen

Het is genoeg om netizens te irriteren

inhoudsopgave

Een verdeeldheid zaaiende advertentie. Op woensdag 15 mei 2024 sprak Christophe Beaugrand via zijn account X, voorheen Twitter, en verraste internetgebruikers niet over Geheim verhaal.“Ik zie je op de set om een ​​aankondiging te doen die alles zal veranderen.”Hij waarschuwde nadat hij een speciale dagelijkse afspraak had beloofd “buitengewoon”.

Allemaal vreemd, aangezien de presentator doorgaans elke vrijdag naar de set gaat ter gelegenheid van de eliminatie, maar nooit doordeweeks. Veel internetgebruikers formuleerden zelfs verschillende hypothesen over de aankondiging die zou plaatsvinden.

Er zijn deze week geen eliminaties in “Secret Story”

Ten slotte kondigde Christophe Beaugrand tijdens het “piek” van de nominaties aan dat geen enkele genomineerde zou vertrekken Geheim verhaal Deze vrijdag. “Deze week stem je niet om een ​​bewoner te redden van uitschakeling, maar kies je de kandidaat die vrijdagavond kans maakt op een bijzondere opdracht van The Voice.”“, merkte de gastheer op.

Als deze advertentie met een glimlach op internet zou worden gemaakt, zou de woede de overhand krijgen. Veel internetgebruikers uitten hun teleurstelling toen ze hoorden dat Lou, Charlène, Zoé en Justine nog een week zouden blijven. Het is duidelijk dat sommigen liever hadden gezien dat de kandidaat was vertrokken Huis van geheimen in het weekend.

READ  VERWACHT DE PRIX DES ANEMONES RACE

Netizens teleurgesteld

Kom op, het is oké, ik denk dat ik stop met Secret Story. Voor één keer hebben we een hele leuke week, zij hebben een rare week waarin er geen eliminatie is.Zo heeft de internetgebruiker kritiek gekregen.

Terwijl anderen klaagden: Gelukkig is er deze week geen uitschakeling.”‘Maar ik begrijp niet waarom er geen vertrek is als we midden in het avontuur zitten.’ ‘Wat bedoel je met dat niemand deze week zal vertrekken?’. De geheime missie die aan een van de vier kandidaten wordt toegewezen, moet voldoen aan de verwachtingen van het publiek.