Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik zei tegen mezelf dat het voorbij was’: Emily DeQuin werd geconfronteerd met de ziekte, een zware diagnose die haar zonder hoop achterliet

‘Ik zei tegen mezelf dat het voorbij was’: Emily DeQuin werd geconfronteerd met de ziekte, een zware diagnose die haar zonder hoop achterliet

De rest volgt na de aankondiging

Ze is een bijna wonderbaarlijke actrice die op dinsdag 14 mei in de Croisette verscheen Opening van het 77e filmfestival van Cannes : Na enkele maanden van een felle strijd tegen kanker keert Emilie Decoyne terug op de rode loper van het Palais des Festivals. Als haar uiterlijk verandert en haar blonde haar verandert in een korte bruine snit, weet de veertigjarige Belg dat het essentiële er niet echt is, zoals ze haar toevertrouwde. Croisette-feestjeDeze woensdag.

Als mij in augustus 2023 was verteld dat ik in mei 2024 in Cannes zou zijn, had ik het eerlijk gezegd niet geloofd! Ik kom van heel ver wegVoordat ze vertelde hoe ze van haar ziekte hoorde, legde ze uit, een paar weken na haar laatste optreden in de ‘Croisette’.

Afgelopen zomer was ik aan het filmen en trainen in Brussel. Ik heb veel gewerkt. Op een avond kreeg ik pijn in mijn maag. Uiteindelijk ging ik naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis, waar bij mij de diagnose bijnierschorscarcinoom werd gesteld, een uiterst zeldzame vorm van kanker van de bijnieren die wereldwijd jaarlijks één of twee op de miljoen mensen treft.“, legde ze eerst uit, voordat ze zich haar eerste gedachten herinnerde toen bij haar de ziekte werd vastgesteld.

Ik raakte in een absolute nachtmerrie en zei tegen mezelf dat het voorbij was“, legde ze uit. Het moet gezegd worden dat de actrice, die al jaren getrouwd is met Michele Ferracci, moeder is van een 22-jarige jonge vrouw. Gelukkig vonden artsen meteen de oplossing om deze uiterst zeldzame kanker te bestrijden. : “Ik heb een spoedoperatie ondergaan We zijn meteen begonnen met zware chemotherapie. Ik keerde op 12 augustus terug naar het ziekenhuis en werd op 5 september ontslagen.“.

READ  Horoscoop voor 29 april: astrologische voorspelling voor de hele dag

Belangrijke evaluatie

“vandaag de actrice”Het gaat goed, dagen met, dagen zonder‘Volgens zijn eigen geheimen.’Dit is het principe van chronische ziekten. Maar in principe gaat het goed, omdat ik heel goed reageerde op de chemotherapie en dat vertelde mijn chirurg me ook Complete remissie. Er was geen spoor meer van kanker in mijn lichaam, ook al werd ik nauwlettend in de gaten gehouden. Ik wil zo laat mogelijk sterven, heel oud worden en genieten van elk moment!

Terugkerend naar de rode loper, maar ook naar de filmwereld, heeft de jonge vrouw nu besloten op te staan ​​en het leven te hervatten… bijna zoals het voorheen was: “Ik besloot alles wat mij overkomt als een geschenk te beschouwen. Zelfs deze ziekte, die tegelijkertijd een geschenk en een uitdaging is. Ik moet een manier vinden om betekenis te geven aan deze gebeurtenis en mezelf nuttig te maken. Ik beschouw mezelf als genezen, en als ik mensen met kanker kan helpen zich beter te voelen, des te beter! Het is een vorm van veerkracht die ik wil delenEen prachtige boodschap die meer dan ooit een plek heeft op de rode loper!