Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meghan Markle: Deze nieuwe titel vol betekenis werd aan de hertogin van Sussex gegeven na de reis naar Nigeria

Meghan Markle: Deze nieuwe titel vol betekenis werd aan de hertogin van Sussex gegeven na de reis naar Nigeria

Hij werd gehaat in Groot-Brittannië en belachelijk gemaakt in de Verenigde Staten. Meghan Markle is geliefd in Nigeria. Nadat ze Engeland, waar Prins Harry was, had genegeerd, vond de hertogin van Sussex haar echtgenoot in Afrika. Een aantal dagen lang namen de ouders van Archie en Lilibet een opfrisreisje. De mogelijkheid voor hen om het hoofd leeg te maken, de spanningen met de kroon te vergeten, maar ook om complimenten in te slaan. Omdat ter plaatse Meghan Markle wordt geprezen als een echte koningin.

“Het bezoek lijkt heel goed te zijn verlopenDr. Pauline Maclaran van de Royal Holloway University of London legt het uit. De Sussexes kregen zeer positieve feedback over hun deelname aan verschillende evenementen die allemaal spraakmakend waren. Er leek grote vreugde te zijn toen Meghan onthulde dat ze voor 43% Nigeriaans was.” Ze ontving ook de hertoginDe titel zegt veel. “Fans daar noemen haar nu ‘de nieuwe prinses van Nigeria’”onthuld.

Koninklijke “tour” voor Meghan en Harry

Volgens de specialist had deze reis een speciaal tintje voor Meghan Markle en Prins Harry. Want in Nigeria wordt het Britse koningshuis enigszins overschaduwd. “Ik denk dat het meer op een koninklijke tour leek“, gaf ze toe. Met al de verschillende elementen van hun tour is het moeilijk om die vergelijking niet te maken. Dit was vooral het geval toen het Britse volkslied werd gespeeld tijdens een liefdadigheidsevenement en leden van het Nigeriaanse leger salueerden.

De Nigerianen zijn ongelooflijk geweest “Welkom” Met betrekking tot Sussex, met “De scène is versierd met rode, witte en blauwe ballonnen.” En de stoelen met de namen van de hertog en hertogin, “Die hun koninklijke rol benadrukten”. Het hoogtepunt van deze tour volgens de historicus? Toen Meghan Markle werd gebeld “Prinses Meghan” Tijdens een ander evenement. Een manier voor de inwoners van Nigeria om haar te laten weten dat ze veel voor hen betekent.

Invictus-spellen voor prins harry. De hertogin van Sussex heeft al de naam ‘Prinses Ngozi Lolo’ gekregen. Koninklijke betekenis. ‘Prinses’ is de naam van een krijgersprinses uit de legende, terwijl ‘Ngozi’ ‘gezegend’ betekent en ‘Lulu’ ‘koninklijke echtgenote’ ​​betekent.

In 2022 onthulde Meghan Markle op haar podcast over archetypen dat ze ontdekte dat ze voor 43% Nigeriaans was na het afleggen van een genealogische test. “Ik zeg niet dat we favoriet zijn op eigen veld, maar sinds mijn vrouw erachter kwam dat ze van Nigeriaanse afkomst is, zal het dit jaar waarschijnlijk wat competitiever worden.”Prins Harry zei gekscherend tijdens zijn toespraak: Met deze reis kunnen de Sussexes dus genieten van de goede sfeer!

READ  Kate Middleton: Nieuwe foto's van de lachende prinses onthuld door The Sun en TMZ