Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Slecht nieuws voor Dishan

Slecht nieuws voor Dishan

Drie maanden na het WK in Qatar treffen The Blues eind maart Nederland en Ierland in het kader van de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024. De baan als rechtsback staat nog open.

Er zijn veel vragen voor Didier Deschamps, twee maanden na het verlies van Argentinië in de WK-finale. En niet langer een raison des polemiques die de actualiteit van Bleus et de la Fédération Française depuis le Mondial Qatari tussen de beschuldigingen van de l’entourage van Karim Benzema na het mislukken van Madrilène of zijn tenus voorstel door Noël de Graët of sujet de Zinedine Zidane.

Ook de driekleurencoach maakt zich op om een ​​nieuw hoofdstuk te openen bij de Blues. Als gevolg van de internationale pensionering van Karim Benzema, Hugo Lloris, Steve Mandanda en Raphael Varane. Nieuwe spelers kunnen worden opgeroepen, vooral in het doel waar Brice Samba of Ilan Meslier zijn opgeschoven, of op het middenveld, waar Paul Pogba en N’Golo Kante nog ontbreken en waar Aurelien Tchoameni ook op de vleugel staat.

Pavard is op het feest, maar in de rij

Maar de inwoner van Bayonne heeft andere problemen op te lossen. Vooral op de rechterbaan. In Qatar hoopte Didier Deschamps te kunnen rekenen op Benjamin Pavard, die vier jaar geleden aan de wereld werd onthuld. Helaas zonk de speler van Bayern München in de eerste wedstrijd tegen Australië, waardoor Didier Deschamps gedwongen werd om over te stappen op Plan B met Jules Conde, die niettemin beperkte ervaring had op de rechterbaan. En met als enige aanwezigheid Axel Desaci, ook een centrale verdediger van opleiding, als invaller.

READ  5 sportvakantie-ideeën in België en Nederland

Sinds het WK in Qatar is er niet veel veranderd, behalve dat Jules Koundé, die ook door Xavi als rechtsback is ingezet, het moeilijk heeft met Barcelona, ​​getuige zijn twee doelpunten tegen zijn ploeg. Camp in minder dan een maand of zijn rampzalige wedstrijd tegen Manchester United in de European League, wat volgens de Barcelona-pers zijn slechtste wedstrijd is sinds zijn aankomst in Catalonië.

Benjamin Pavard vond kleuren. Na een rampzalig herstel in januari is de Maubeuge-inwoner opnieuw onmisbaar in de ogen van Julian Nagelsmann. Probleem voor Didier Deschamps, als de ex van Lille in de partij is, staat hij centraal. De driekleurentrainer is dus niet meer gevorderd en deze situatie brengt sommigen op ideeën, zoals Malo Gusto. “Les Bleus zit in mijn achterhoofd, je komt wanneer je komt. Ik probeer mijn spel te spelen, en als het tijd is, zal ik er zijn. Maar voorlopig heb ik niet gehad elk contact met Deschamps.”Zo werd hij onlangs toevertrouwd aan de Lyon-verdediger voordat hij geblesseerd raakte.