Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

La Liga-clubs komen uit de stilte

La Liga-clubs komen uit de stilte

Het verhaal tussen FC Barcelona en Negrera, de voormalig vice-voorzitter van de Scheidsrechterscommissie die rijkelijk werd betaald, is nog niet klaar om te eindigen.

Het lijdt geen twijfel dat FC Barcelona hoopte dat het er snel in zou slagen om zijn rechtvaardigingen in te slikken en dit verhaal waarover sinds de onthulling elke dag in Spanje wordt gesproken, uit te wissen, maar het was zonder te vertrouwen op nieuwe onderzoeken van de pers maar ook van de zorg van het andere lid. Spaanse kampioensclubs.

Ten eerste overweldigen de nieuwe elementen de Catalaanse club nog meer omdat er een burofax is gevonden die Negrera naar Barcelona heeft gestuurd … Hij verdiende in 3 jaar tijd 1,4 miljoen euro en waarschijnlijk veel meer dan dat…

De reactie van Sevilla en Espanyol

Als Real Madrid op dit moment heel stil blijft over dit hele verhaal, zal dat niet voor iedereen in Spanje het geval zijn, te beginnen met Javier Tebas, de president van La Liga. Want als laatstgenoemde zich realiseert dat er een recept is en dat het niet mogelijk zal zijn om zonder meer een sportsanctie tegen Barcelona op te leggen, dan heeft het een onderzoek aangevraagd om alle details te achterhalen van dit verhaal dat “het profvoetbal schaadt”. Hij heeft al bevestigd dat La Liga gaat samenwerken met Fisc en zei ook dat Laporta naar zijn mening zal moeten aftreden als hij geen betere uitleg geeft.

Naast de voorzitter van La Liga hebben twee clubs vandaag de stilte in Spanje doorbroken en niet in de laatste plaats. Het is in de eerste plaats de Sevilla-club die het initiatief heeft genomen om zijn “bezorgdheid” en “verontwaardiging” over dit hele dossier te uiten. De Andalusische club verzoekt ook de Spaanse voetbalbond en La Liga om deel te nemen aan de studie van deze kwestie.

READ  De XV van Clover neemt de leiding... Bekijk de Six Nations Championship-wedstrijd van 2023

Een paar uur later was het de beurt aan Espanyol Barcelona om over dit onderwerp te communiceren en ook hun verontwaardiging te uiten. De Catalaanse club uitte ook haar “bezorgdheid” over de situatie en riep de Spaanse instellingen op om licht te werpen op dit verhaal. Espanyol riep uiteindelijk andere clubs op hetzelfde te doen voor het goed functioneren van het Spaanse voetbal. Het is duidelijk dat niemand de niet-overtuigende rechtvaardigingen van Barcelona heeft ingeslikt …