Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Slecht nieuws, gedeprogrammeerde serie van TF1

Slecht nieuws, gedeprogrammeerde serie van TF1

door SJN

Op vrijdag 8 september 2023 was TF1 van plan de programmering van “Tomorrow Is Ours” te annuleren. Erachter te komen waarom.

Slecht nieuws voor mijn fans Morgen is van ons. TF1 was al van plan de serie op vrijdag 8 september 2023 te annuleren. De zender onthulde de eerste aflevering van deze serie op 17 juli 2017. De vele seizoenen die volgden waren succesvol. Houd kijkers verslaafd. Nieuwe plots accentueren regelmatig de serie. In de afgelopen afleveringen zijn de personages François en Chloe in rep en roer. Wat zal er in de nasleep met de inwoners van Sete gebeuren? Morgen is van ons ?

Kijkers zullen geduld moeten hebben om erachter te komen, want op vrijdag 8 september 2023 was TF1 van plan om Vervang de niet-ontgrendelde ring naar Morgen is van ons Vanaf de openingsceremonie van de Rugby World Cup. En ja, om precies 19.10 uur kunnen kijkers de releasedatum van dit langverwachte sportevenement vinden. De Rugby World Cup wordt dit jaar in Frankrijk gehouden. In de openingswedstrijd zullen de Fransen het altijd opnemen tegen hun rivalen, de Nieuw-Zeelandse All Blacks.

Morgen is van ons: zal het snel terugkomen?

Deze nieuwe programmering spreekt fans dus niet aan Morgen is van ons. Ze vragen zich nu al af wanneer de serie terugkeert naar TF1. Beste lezers, wees gerust! Je favoriete personages kun je aanstaande maandag vinden op TF1. Voor wie de serie ook volgt Hier begint het allemaal, er zal geen verandering komen. De aflevering van vrijdag 8 september 2023 wordt volgens het normale schema uitgezonden. Deze twee TF1-series worden zeer gevolgd door de Fransen. Dagelijkse afleveringen trekken meer aan 2,5 miljoen kijkers. Er zijn ook zeer bekende acteurs als Ingrid Chauvin, Emma Smit, Emmanuelle Muir of zelfs Frank Monsigny. Deze twee series staan ​​dus niet op het punt te stoppen. Dus, beste lezers? Zou jij in plaats daarvan de openingsceremonie van de Rugby World Cup willen bijwonen?

READ  Karel III bevestigt zijn deelname aan de paasmis, maar stelt een zeer strikte voorwaarde